2777
2789

من خودمم ب شدت مذهبی بودم اما از وقتی ازدواج کردم کلا باورم عوض شده

حتی وقتی پدرم در مورد اسلام و چیزای مذهبی صحبت میکنه میگم پدرم اشتباه میکنه چون من خیلی در این موردم تحقیق کردم و اینکع از خدا خیلیییی چیزا خواستم و بهم نداد

فک کنم کلا دوبارم نماز نخوندم از وقتی ازدواج کردم گاهی میگم خدایا کدوم راه درسته نشونم بده چون گاهی دلم پیش نماز و روزه و ایناست گاهی میگم اینا اصلا وجود نداره و خدایی هست ک منو خلق کرده حتی اگرم نماز و روزه نخونم باز منو میبینه و هوامو داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنید خدا اون بالا موظفه هرچی میخواید براتون فراهم کنه

ایمان واقعی یعنی باور قلبی به یکتایی خدا و آگاهی از امتحان الهی و هزارتا چیز دیگه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

آرامش داری الان؟

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

طبیعتا این همه دنیا و دم دستگاه و ریتم زندگی،بی خالق نیس

ی چیزی هست که وقتی ازهمه جا بریدی صداش کنی

صرفا جهت امور دنیوی ازش کمک بخوایم و نشه اونچه که خواستیم،دلیل بر رد کردن اصل ماجرا نیس

برو تحقیق،نه از منابع موجود ایران .برو بامسلمونای کشورای دیگه آشناشو،بحث کن.عقل خودتو بیار وسط .

بهرحال از قدیم گفتن،شک در ایمان در اخرالزمان بسیار است

موفق باشی

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

درسته که خدا مهربونه و هوای بنده ش رو داره

ولی اینکه بین کسیکه به خودش سختی نماز و روزه و رعایت احکام الهی رو میده و کسیکه خودشو از قید همه اینا رها کرده و برای خودش بی قید می چرخه ،فرقی بین این دو گروه نذاره از عدالت خداییش به دوره

پس اون همه توصیه به نماز و رعایت تقوا و ... تو قرآن و حدیث و ...برای کی بوده؟ 

پس حدیثی که میگه اولین چیزی که تو قیامت ازش پرسیده میشه نمازه و اگر رد بشه بقیه اعمال هم رد میشه برای کیه؟

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

درسته که خدا مهربونه و هوای بنده ش رو دارهولی اینکه بین کسیکه به خودش سختی نماز و روزه و رعایت احکام ...

من همشوووو میفهمم من خیلیلااا هستن دور برم حتی ی بارم نماز نخوندن اما بهترین خونه زندگی و شوهرو دارن 

الان من اینو ملاک قرار نمیدم من واااقعا زندگی برای خودمم سخت شده چون گاهی میگم درست نماز خونده گاهی هم میگم نه خداا هنیشه تو دل ادمه چ نماز بخونی چ نخونی اون هست

انسان خوبی باش کافیه بقیه چرته

خوبم اما اینکه خانوادم از اسلام و نماز روزه میگن و من خس میکنم اشتباهه این نارحتم میکنه اینکه مثل قبل نیستم من  دیدم عوض شده اما حس بدی دارم ب همه جی