2777
2789

بدنسازی میرم. قد ۱۶۴ وزن ۵۳، مربیم گفته ی دوره گینر بخور دوره بعد پروتئین وی. 

خریدم ولی دارم فکر میکنم کبدم چرب نشه یا سنگ کلیه نگیرم ی وقت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوردم مشکلی نداره

اب زیاد بخور 

کراتین اب دوسته

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

من گین اپ خوردم، پریود نشدم دیگه، بعدا دیدم افراد دیگه هم همین مشکل رو پیدا کردن

گین اپ با گینر فرق داره . گینر محصول تخصصی باشگاهیه. گین اپ ها فکر کنم داروهای عطاری ان 

چجوری مصرف کردی که شکم پهلو نیاوردی

با ورزش

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

گین اپ با گینر فرق داره . گینر محصول تخصصی باشگاهیه. گین اپ ها فکر کنم داروهای عطاری ان

اها ، گین اپ هم پودر پروتئین ساخت ایرانه از داروخانه گرفتم حالا اینو اینجا نوشتم شاید کسی هوس کرد بخوره بدونه

با ورزش

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم. من دو روزه دارم میخورم وای گلاب به روت تا میخورم ، تکرر ادرار میشم. ربع ساعت به ربع ساعت مثانه ام پر میشه. برای شما هم همینجوری بود؟

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم. من دو روزه دارم میخورم وای گلاب به روت تا میخورم ، تکرر ادرار میشم. ر ...

کراتین؟

آب زیاد میخوری؟

کراتین؟آب زیاد میخوری؟

نه هنوز کراتین را نخوردم. گینر را میخورم باورت میشه تو سه ساعت ۷ بار ادرار داشتم. 

حالا اونی که ازش خریدم گفت خیلیا اینجوری میشن چون متابولیسم بدن میره بالا. بعد ده روز اوکی میشی

نه هنوز کراتین را نخوردم. گینر را میخورم باورت میشه تو سه ساعت ۷ بار ادرار داشتم. حالا اونی که ازش خ ...

من همچین مشکلی نداشتم ولی اگه آب زیاد میخوری

جرعه جرعه بخور یه لیوانو یدفعه ای نخور