2777
2789

ما تا دو ماه قبل زیر صدهزار میومد

الان پمپ گذاشتیم 300 هزار اومده 

البته یادم نیست دفع قبلی پمپ بود که ارزون اومد یا نه 

میگم به خاطر پمپ بود یا گرونیه ؟؟؟

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پمپ ما پمپ رو از،برق در میاریم فقط حمام بالا هست آب نمیرسه وقتی میخوایم حمام بریم میزنین به برق

ععع چه بد شد 

من نمیدونستم 

انتهای پیامک قبض آب روی لینک بزنیدمصرف رو نگاه کنیداحتمالا پرمصرف بوده اید یا لوله ها نشتی دارن

نوشته پر مصرف بودیم 

حالا داداشم میگه به خاطر گرونیه

منبع آب نداریم مستقیم کنتوره

اوه اوه خب دلیلش احتمال زیاد همینه دیگه

پمپ نباید مستقیم به کنتور وصل باشه بلکه باید مخزن آب سر راهش باشه

اینجوری هم خلاف قانون عمل کردید و مسئول خوندن کنتور اگر ببینه جریمه می کنه

هم اینکه با اینکار اینجوری که قبلا شنیدم و تو ذهنمه اگر اشتباه نکنم کنتور هوا می کشه و همینجوری براتون تند تند عدد میندازه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اوه اوه خب دلیلش احتمال زیاد همینه دیگهپمپ نباید مستقیم به کنتور وصل باشه بلکه باید مخزن آب سر راهش ...

آره متاسفانه

اصن آب نبود بریم حموم 

پمپو قطع میکنم فقط برا حموم استفاده کنیم از این به بعد 

آره متاسفانهاصن آب نبود بریم حموم پمپو قطع میکنم فقط برا حموم استفاده کنیم از این به بعد

می دونم فشار آب کم که واقعا رو اعصابه ولی خب چرا مستقیم وصلش کردید؟

بیرون مغازه ها انواع مخزن رو دارن حتی اگر جا ندارید مخزنای خیلی جمع و جور و کوچکم هست الان اکثر قریب به اتفاق خونه ها پمپ و مخزن دارن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️