2777
2789
عنوان

شماهم وسواس دارید روی جسمتون

256 بازدید | 39 پست

سلام 

مثلا اینکه بدونید یه مشکلی دارید همش بهش فکر میکنید وسواس پیدا میکنید روش؟

من شلی دریچه قلب دارم دکتر گفت اصن جای نگرانی نداره اکثر خانما این مشکلو دارن 

حالا من ۴ ماهه کل حواسم ب قلبمه چرا اینحوری زد چرا انگار قلبم میریزه وای نکنه چیزیمه نفهمیده نکنه سکته کنم

وز یه طرفیم به شدت استرسیم همین باعث بهم ریختگی تپش قلبام میشه و حتی اینم میدونما اما همچنان وسواس دارم 

یا مثلا بدونم معدم مشکل داره انواع و اقسام مریضیا میاد تو ذهنم و کل فکوسم میره روی معدم 

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروپلاس میترال داری منم دارم هیچ چیز خاصی نیست من بعد ۲۴ سال فهمیدم توی اکو قلب من با پرولاپسم ورزش شدید و دو انجام میدم و وزنه های سنگین بلند میکنم

توش قلب از استرس و حالت روحی روانیه تا جسمی و قلبی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...