2777
2789
عنوان

پسرم مریض شده یک لحظه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن مسکن هست و سرماخوردگی رو خوب نمیکنه.شما باید شربت سرماخوردگی کودکان بدید .با سوپ که گفتم. ...

فکر کردم خوب می‌کنه !!! پس باید شربت پلارژین کیدز بخرم ممنون

چن سالشه پلارژین برای سینوس هستشربت ستادین دی سی بده بهش آبی رنگ بخر برده چن‌سالشع

۴ سالشه ‌ الان دماغش کیپ میشه و صداش افتاده به سینوس ربط داره ؟

سوپ نمیخوره . ولی شام برنج و قیمه دادم همرو خورد با یدونه موز و یه قاشق مرباخوری شربت آیورامی

عزیزم چیزایی مثل موز و انگور که برا بعضیا حساسیت زا هستن توی دوره سرماخوردگی ندین .. سیب و گلابی عالیه برا تب مخصوصا آبشون

عزیزم چیزایی مثل موز و انگور که برا بعضیا حساسیت زا هستن توی دوره سرماخوردگی ندین .. سیب و گلابی عال ...

اتفاقا به موز حساسیت داره . ولی عاشقش . سیب گلابی نمیخوره 

اتفاقا به موز حساسیت داره . ولی عاشقش . سیب گلابی نمیخوره

دکتر کرد افشاری میگفت بچم تب داشت و سیب نمیخورد براش لواشک سیب درست کردم همیشه میدم بهش به جای سیب.. گفت حتی خاصیت سیب با پختن بیشتر میشه