2777
2789

بنظرم بر عکسشو انجام بده چون احتمال اینکه گیرت نیاد زیاده

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان

ترددی یا خوابگاهی بودن ترم اول مشخص میشه. اگه فاصله‌ات بیشتر از فکر می‌کنم ۵۰ کیلومتر باشه بهت خوابگاه تعلق می‌گیره و اگه بخوای ترددی بشی باید سند یا اجاره‌خونه‌ی یه ملکی رو به دانشگاه بدی که ثابت کنی فاصله‌ات کمتره و خوابگاهی نیستی. تو دانشگاه فرهنگیان همه خوابگاهی حساب میشن مگر اینکه عکسش رو ثابت کنن. 😂

اگه بخوای تو ترم بهمن از خوابگاهی به ترددی تبدیل بشی تو سامانه برات تغییر نمی‌کنه و همچنان به عنوان خوابگاهی کسری می‌خوری. در رابطه با اینکه ترم بهمن می‌تونی خوابگاه بگیری یا نه دقیق اطلاع ندارم حتما این رو از دانشگاه سوال کن چون اگه مدرک داده باشی ترددی حساب میشی و چون اکثر دانشگاه‌ها کمبود جا دارن دیگه بهت خوابگاه نمیدن، یه چیز دیگه هم اینکه میگن وضعیتت ترددی یا خوابگاهی بودن رو فقط تو نیمسال اول میشه مشخص کرد. بابت کسری و این چیزها ممکنه مشکل پیش بیاد. 

ترددی یا خوابگاهی بودن ترم اول مشخص میشه. اگه فاصله‌ات بیشتر از فکر می‌کنم ۵۰ کیلومتر باشه بهت خوابگ ...

مرسی خودمم مردمم که خوابگاه بگیرم یا نه از خونمون تا دانشگاه با ماشین یک ساعت راهه ولی با اتوبوس و مترو بخوام برم حدودا ۲ ساعتی میشه می خواستم کسری نخورم ترم یک رو خودم برم ببینم از پیش بر میام یا نه بعد ترسیدم که ترم دو بهم خوابگاه ندن 

مرسی خودمم مردمم که خوابگاه بگیرم یا نه از خونمون تا دانشگاه با ماشین یک ساعت راهه ولی با اتوبوس و م ...

عزیزم چک کردم حداقل فاصله ۳۰ کیلومتر از دانشگاهه. بیشتر از این خوابگاهی حساب میشی.