2777
2789

بابام خیلی ادم مردم داری بود و اهل خیر و شر 

تو همه مراسمات بود و شخص عزیز و محبوبی بود برای همه فامیل و‌دوست و آشنا 

اونقدر بعضیا گفتن گفتن ... بابام الان افتاده تو بستر بیماری 

همه گفتن موهاش خوشگله مرد به این سن چرا اینقدر موهاش پرپشته  بابام سه ماهه یه تار مو هم نداره😭😭

برای همه مریضا و بابای منم دعا کنید لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خونه خرید

موتور خرید 

زمین خرید

برای من هر هفته طلا میخرید وقتی بچه بودم

یهو زندگیمون پاشید و افتادیم بد بختی موتور رفت زمین رفت همین خونه مونده فقط...

الان با پول یارانه سر میکنیم و خبری از طلاهامون نیست🙂

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814

بابام خونه خریدموتور خرید زمین خریدبرای من هر هفته طلا میخرید وقتی بچه بودمیهو زندگیمون پاشید و افتا ...

چی شد یهو اینجور شد ؟

کیا از دارایی های شما خبر داشتن  و اینکه حس میکنی مثلا کیا زیاد میگفتن 

خواهر من چشاش به شدت شوره 

پدر شوهرش داشته آشپزخونه رو کاشی میکرده 

رفته بالا سرش گفته وای چقدر شما هنذمندید چقدر قشنگ شده 

کاشی ها همون لحظه چند تاش افتادن 😂😂😂

بعد همون هفتش به پدر شوهرش گفته شما با این که سنتون بالاس ولی تار موی سفید ندارید   سنتون خیلی کمتر به نظر میرسه    چه موهای پر پشتی هم دارید 

پدر شوهرش همون روز یا فرداش با موتور تصادف میکنه و ضربه مغزی میشه   بخشی از موهای سرشو میتراشن و تا چند روز بیمارستان بستری بوده و نمیتونسته حرف بزنه 

خواهرم میگفت روم نمیشه برم عیادتش

رفته بودم داشت چپ چپ نگام میکرد 😂😂😂

میخندم چون قضیه متل خیلی سال پیشه 

ولی واقعا ترسناکه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

آره،خونه ی مادربزرگم رفتم سر یخچال ،بی اختیار چشم دوختم به یه پیاله ماست،چند دقیقه بعد که بقیه رفتن ...

خودت که قصد بد نداشتی . عجیبه احتمالا یه انرژی تو بعضی ادم هاست نمیدونم چیز دیگه ای هم بوده ؟‌