2777
2789
عنوان

آترینای بنده خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 62 پست

تلاششو کرده که رسیده 

شماهم میتونید تلاش کنید برسید.....

نوش جونش موفقیت بیشترش ❤️🫀

بد مردمو نخایین تا خدا هم برا شما خوب بخاد...

چکار دارین باهاش اون دختر الان داره شادی خودشو می‌کنه.. نمیدونه ی عده پشتش حرف دراووردن

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عده حسود پلاستیکی دارن حسودی میکنن بهش که حتی اگه این امکانتو داشتن بازم ابیاری گل های قالی هم قبول نمیشدن. اترینا فقط خدا خیلی دوسش داشته همین:)

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

کجا بهش حرف زدن؟ اینستا؟

اره 

حرفای زشتتتتت 

شده بازار سودجویی برای بعضیا

عکس های پاریسش رو همه جا گذاشتن 

نوشتن عکسای لخت رتبه اول کنکور و کلی چرت و پرت 

به جرم اینکه یکی دیگه داره ارزوهاشونو زندگی می‌کنه مردم آزاری میکنن

چون کسی پشت اونا حرف نمیزنه،

من اصلا این ها برام مهم نیستن هرکی اول شد نوش جونش

بخدا دیوونمون کردن اترینا اینجا اترینا اونجا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

عزیزم منم همنظر شما بودم تااینکه امروزیکی گفت ایشون سال کنکور یه کشور دیگه بوده کلا خب اگه واقعا رتبه اش حقش بود ومیتونست کشورای خارجی تحصیل میکرد بهش میخوره که با فرهنگشونم مشکلی نداره مشکل مالی هم که نداره شایدم اینطور نباشه به هرحال خودش باعث شده قضاوتش کنن

دوما هم کسی نمیگه مشکل از اونه یه عده میگن مشکل از عدالت اموزشیه درسته تلاش موثره ولی نه به اندازه پول دیگه اون دوره زموکه گذشته که تلاش مهمتر از پول باشه خود من فیزیکو سال اول ۱۰ زدم سال دوم بابدبختی پول جور کردمو کلاس یکی از اساتید مشهور رفتم که کلیم پول میگرفتن سال دوم ۸۵زدم پس عدالت اموزشی وجود نداره 

من اصلا این ها برام مهم نیستن هرکی اول شد نوش جونشبخدا دیوونمون کردن اترینا اینجا اترینا اونجا

خب نیا داخل تاپیک وا 

چه حرف خنده داری

عنوان رو که می‌بیند وارد نشید مگه به زور اوردنتون