2777
2789

موقع آشنایی چون ازدواج دوم بودیم و اون یه پسر داشت بهش گفتم شرط اولم بچه دار شدنه گفت حله و اینا بعد گفتم باید از مسائل مالیت باخبر باشم چون همسرتم و شریک زندگیت گفت موافقم گفتم از بددهنی و بی محبتی بیزارم چون دلیل طلاقم بود گفت اوکیه گفتم خساست خط قرمزه برام گفت ندارم اما یکبار بهم نگفت انظباط و تمیزی برام مهمه 

من از ۱۰۰ تا ۸۰ تا تمیزی دارم و منظم هستم آشپزی عالی د سر وقت لباس شیک و اتو کشیده خلاصه اون گفت چرا ۱۰۰ نیستی از چشمم افتادی 

حالا خودش بعد ازدواج همه خواسته های منو زیر پاش گذاشت گفت بخاطر همین مرتب نبودن لیاقت مادر شدت مهریه ات ببخش بهش فکر کنم 

تمام مسائل مالی رو ازم مخفی کرد و برای پول دادن بهم اعصابم رو بهم میریزه و برای خودش هر خرجی میکنه 

بهم توهین میکنه تحقیرم میکنه حتی جلو پسرش و خانوادم 

حالا من چیکار کنم حالم خیلی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون دنبال نقطه ضعف توعه وکرنه اینا دلیل نمیشه میبینی اینجوریه بلند شو ۸۰ رو بکن ۱۰۰ ببین باز ح ...

من ۱۰۰۰ هم شدم اون دنبال بهونس تو کل خانواده اش کسی مثل من ظرف و ظروف مرتب نچیده امروز دنبال کاسه بود دوتا کابینت باز کرد بهم تیکه انداخت تو سرکار مرتب چیدن تو بلد نیستی در حالی که ازم میپرسید میگفتم کدوم کابینت هست از بس نرفته تو آشپزخونه آقا آدرس نداره