2777
2789
عنوان

چطوری ی خانم قوی باشم

163 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ..حقیقتش اینکه همسر من مغازه داره. زیاد با خانم های دور و برش بگو بخند داره راحت می‌ره میشینه پیششون از ته دل میگه می‌خنده .و خودم بارها دیدنش و این مسیله منو اذیت می‌کنه و به نظرم یک جور خیانته ..ولی خودش خیانت نمیدونه .به نظر او و خانواده ش تا آخرین مرحله پیش نرفتم خیانت حساب نمیشه و ابن برای من قابل توجیه نیست .

حتی چند شب قبل حسابی به خاطر این مسیله دعوا کردیم و بعد  میگه بهم تو قوی نیستی ضعیفی ...دوستدارم قوی باشی... ولی تو ضعیفی زود کم میاری و ناراحت میشی .

منم میخوام یک جورایی رو شخصیتم کار کنم که قوی باشم .رفتارش مهم نباشهو  اذیتم نکنه .بیخیال باشم ولی روشی نمیدونم‌‌‌.....

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

قوی شدن یه راه داره اونم اینه که خودتو بشناسی هر وقت شناختی دیگه خیلی چیزایی که اذیتت میکنه برات حقیر و مسخره میشه 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم كه اصلا ضعيف نيستي. كاملا طبعيه كه از اين رفتار اذيت شي. اين حس مخصوص خانماس. نميتوني بي تفاوت باشي. اين مشكلو از ريشه بايد حل كني. نه اينكه خودت قوي بشي و بيخيال

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من باشم با مردای دیگه بگو بخند میکنم ببینم اون چیکار میکنه، اگه قوی بود منم قوی میشم

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

راجب شوهرتون هم به نظرم   اینه که بش بگید حق ندارید خارج از چارچوب با مشتری هات رفتار کنید و نوع شغلتون  رو هم بهونه نکنید  بش بگید حساس بودنم ضعیف بودن یا حسادت نیست بلکه غیرت و غروریه که با این کارت داری بش آسیب میزنی  ولی اصلا خودتون اذیت نکنید  نزارید فک کنه ضعفه براتون فقط بفهمونش که چه شرع و چه قانون وچه انسانیت بش این اجازه رو نمیده   خارج از چارچوب های ازدواج  زندگی بکنه 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

بعضیا کلا خوش مشرب هستن من خودم اگه مغازه دار بودم با اینکه خانمم همین مدلی ام اما حد ومرز دارم مثلا ...

نه .اصلا معمولی نیستم .مثلا پارسال باهم پیام بازی رنگ و ..داشتن .باهاش برخورد کردم .ظاهراً تمام شد .باز چون می‌دونه گوشیش میگردم با این گوی کاری نمیکنه .شاید گوشی جدا داره .نمی‌دونم ولی .چند شب قبل بیرون بودم رفتم مغازه ش دیدم .دوتایی با اون خانم متاهل بچه داره نشستن دوتایی ام دادم روی میز دلبرانه به هم زلزدن  ومیگن میخندم .منم وقتی یشوهرم رفت برگشتم مغازه با زنه دعوا کردم و بحث بالا گرفت .شوهرم اومد 

لوازم یدکی

این مغلزه ک زن زیاد نمیاد ک 

با زنا کجا میره هر و کر کنه پس

گیر نده گناه داره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

این مغلزه ک زن زیاد نمیاد ک با زنا کجا میره هر و کر کنه پسگیر نده گناه داره

مغازه ش میده دست دوستاش می‌ره مغازه های بغلی