2777
2789

۲۸سالمه دلم میخواست هرچه زودتر باهاش ازدواج کنم اونی که دعارو برام نوشت بهم گفت قاطی آبی چیزی کن بعد بده بهش بخوره کی بلده در مورد این جور چیزا مثلا وقتی بندازم داخل آب اثر دعا میره تو آب؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

چون موجودات ماورایی ورود دادی به زندگیت نه تنها از دوس پسرت جدا میشی بلکه ممکنه اتفاقات دیگ هم واست بیوفته

من یکی از فامیلامون واسه دخترش دعا گرفت اولش خوب بود بعدش از شوهرش جدا شد الان افسرده شده سنشم بالاس هیچکس نمیگیرتش

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

منم تا حالا انجام ندادم ولی فکر کنم دعا رو باید بندازی تو لیوان بعدش دراری دیگه

دعا اگه قرانی هست بگیر

طلسم نگیر

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
هیچ چاره ای ندارم خاستگارای سنتیم همه به درد نخور یا باید دعا مینوشتم یا تا اخر عمرم مجرد بمونم ببین ...

باید اعتقاد داشته باشی تا اثر کنه 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تا حالا انجام ندادم ولی فکر کنم دعا رو باید بندازی تو لیوان بعدش دراری دیگهدعا اگه قرانی هست بگی ...

دعا قرانیه جلو خودم نوست به خودمم نشون داد گفت از سوره بقره نوشتم

دعا قرانیه جلو خودم نوست به خودمم نشون داد گفت از سوره بقره نوشتم

اره اینطوری خوبه

حضوری رفتی پیش دعانویس؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
منم تا حالا انجام ندادم ولی فکر کنم دعا رو باید بندازی تو لیوان بعدش دراری دیگهدعا اگه قرانی هست بگی ...

آره اینطوریه بنظرت تا نخوره اثر نمیکنه بهم گفت اون دعا هم همیشه همراه خودم باشه

آره اینطوریه بنظرت تا نخوره اثر نمیکنه بهم گفت اون دعا هم همیشه همراه خودم باشه

اره دیگه باید بخوره

مگه توی برگه نیست بعد وقتی بندازه خی خیس میشه چجوری همراهت باشه؟

اره حضوری رفتم

ببخشید میشه بگی چقدر ازت گرفت؟

چون منم دعا میخام گفتم ببینم قیمت چطوریه