2777
2789
عنوان

تا حالا کسی بازی روانیتون داده

89 بازدید | 12 پست

من دلایلی داشتم ک همسرم خیانت کرده اما اون جوری منو پیچوند و اینقدر آيه و قرآن و کادو و اینا من فقط ساکت شدم اون موقع تازه زایمان کرده بودم و نمیدونم کلا ترس تنهایی داشتم و افسرده بودم .بعد ها بحثش میکشیدم داد وبیداد میکرد و می‌گفت بحث گذشته پیش نکش و یارم نیست و همون موقع بحث کردیم ولش کن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

اما بچه ها ی احساس حماقت بدی دارم بیشتر از خودم‌ بدم میاد.  و تو سرم جنگه انگار و یه خشم درونی دارم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

هر چی فکر میکنم می‌گم چقدر ساده و احمق بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره یه کاربلد

احساس بدی ب خودم دارم نمیتونم از درون ب صلح برسم

متاسفانه بله

چاره چیه اون حس بد بازی خوردن و هر روز چشم تو چشم بودن

سعی کن خودتو آروم کنی احساس خشم نسبت ب خود بزرگترین مشکل روحی و روانی رو میاره .

و افسردگی از غم نیست بلکه از خشمی نسبت ب خود ادم نشات میگیره.

راجع ب غم صحبت نمیکنم.بلکه افسردگی 

تجربه کردم دو سال 

دارو ها بستری شدن ها حالمو بهبود نبخشید تازه تازه دارم با خودم آشتی میکنم..

میدونم و درک میکنم سخته. ولی الان ک اولشه جلوی این حس پوچو بگیر وگرنه بیچاره میشی

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

سعی کن خودتو آروم کنی احساس خشم نسبت ب خود بزرگترین مشکل روحی و روانی رو میاره .و افسردگی از غم نیست ...

متاسفانه ۴ ساله همش مرور میکنم و دارم دچار وسواس فکری میشم اگه همسرم میومد میگفت چی شده بهتر بود تا بگع تو اشنباه میکنی مشکل داری و فلان

متاسفانه ۴ ساله همش مرور میکنم و دارم دچار وسواس فکری میشم اگه همسرم میومد میگفت چی شده بهتر بود تا ...

نمیدونم چجوری فقط پرونده اشو ببند.ب خدا بیچاره میشی.

کشیدم میگم.من خودم بیچاره شدم نکن با خودت 

نمیدونم چجوری فقط پرونده اشو ببند.ب خدا بیچاره میشی.کشیدم میگم.من خودم بیچاره شدم نکن با خودت

خیلی دوست دارم بتونم فراموش کنم یا بهش فکر نکنم .صورتم بی روح شده و چشمام غمگین شوهر م میبینه دارم بهونه گیر میشم و میگه تو  دنیال بهونه و دردسر و قدر زندگی نمیدونی

خیلی دوست دارم بتونم فراموش کنم یا بهش فکر نکنم .صورتم بی روح شده و چشمام غمگین شوهر م میبینه دارم ب ...

اگه شرایط داری برو روانکاو 

اگه شرایط داری برو روانکاو

شهر کوچکم متاسفانه نمیتونم همسرم میگه نرو میگه میخوای آبرو من ببری