2777
2789

خوش به حال دخترایی که باباهاشون خیلی دوسشون داره و مثل پرنسس باهاش رفتار میکنن واقعا به اینجور دخترا غبطه میخورم 😔

امروز دوباره گریمو درآورد اونم به مدت چند دفعه ینی امروز چهار بار گریه کردم منی که سخت گریه میکنم امروز چشام قرمزه‌‌.

از نظر مالی هیج وقت هیچ انتظاری ازشون نداشتم و تقریبا ده ساله هیچ پول تو جیبی ندارم مثل دخترای دیگه نه روتین پوستی دارم نه هروز لباس میخرم نه گردش میرم هروز خونه هستم خودم یه کسب و کار خونگی دارم درآمدش خیلی ناچیزه. ولی انتظار داشتم حداقل از نظر عاطفی حمایت بشم🥲🥲🥲

امروز هزار با به خدا گفتم کاش بمیرم یا گفتم کاش هیچ وقت به دنیا نمی اومدم.

کاش خدا به خانواده هایی که ارزش دختر رو نمیدونن یا فقط میخوان دختره یع ذره بزرگ شه زود شوهرش بدن دختر نده فقط پسر بده‌.

ادب؛جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و قشنگ ترین ویژگی یک انسانه!

منم مثل تو همین الان دلم گرفته خانواده تو زندگی آدم خیلی تاثیر داره مخصوصا وقتی ازدواج می‌کنی   

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو همین الان دلم گرفته خانواده تو زندگی آدم خیلی تاثیر داره مخصوصا وقتی ازدواج می‌کنی

منی هیچ وقت هیچ حمایتی نشدم 🥲

منی هیچ وقت هیچ حمایتی نشدم 🥲

منم همینطور نه حمایت مالی داشتم نه عاطفی الآنم باردارم خانوادم نه تنها یه سر بهم نمی‌زنن بلکه از اول بارداریم قهر بودن الان شوهرم میگه سیسمونی خودم میگیرم ولی الکی به خانوادم بگو بابات اینا دادن الان مادرشوهرم هی پیگیر چرا خانوادت نمیان بهت سر بزنن الان شوهرم داشت با داییم حرف میزد می‌گفت منو نیلو چقدر باید کاراشون پنهان کنیم چرا به فکر ارزش و احترام دخترشون نیستن چرا فکر نمیکنن خانواده من زبونشون سر نیلو دراز میشه 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

مثلا بوست کنه بغلت کنه اینا؟ منم بابام اینجوری محبت نمیکنه یعنی نمیگه دوست دارم اینا ولی تو رفتارش ن ...

مردا اکثرا همین

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

منم همینطور نه حمایت مالی داشتم نه عاطفی الآنم باردارم خانوادم نه تنها یه سر بهم نمی‌زنن بلکه از اول ...

الهی بگردمت عزیزم منم مجردم و هیچ خواستگار خوبی ندارم انگار سربارشون هستم یه ماه دیگه میرم سی سالگی منو ترشیده می‌بینن ولی حتی شوهر کنم هیچ پولی ندارن برای جهاز اینا نمیدونم چطوری توقع شوهر گردن منو دارن برای همین خیلی تحقیر میشم .خدارو شکر کن که شوهر خیلی خوب و حمایتگری داری عزیزم 💙

مثلا بوست کنه بغلت کنه اینا؟ منم بابام اینجوری محبت نمیکنه یعنی نمیگه دوست دارم اینا ولی تو رفتارش ن ...

با رفتارشون هم نشون نمیدن عوضش تحقیر و فش نصیبم میشه