2777
2789

دوستان شما برای تمدید ضد افتاب سختتون نیست تایمی که بیرونید یا دانگشاهید چطو میشه هر دوساعت یبار تمدید کرد ،به نظرتون ضد افتاب استیکی بگیرم خوبه یا نه چرته همش 

بعد اینکه میگن چهار انگشت باید زد سنگین میشه رو صورت و واقعا دیگه نمیدونم حس  میکنم نزنم بهترهخ

تمدید نمیکنم حال ندارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باید تمدید کنم دوستم حساسه یه لحظه زیر افتاب باشم میشم بلال حبشی .نظرت درباره ضد افتاب استیکی چیه

استفاده نکردم عزیزم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

والا اکثرا یادم میره ولی حواسم به دوساعت باشه تمدید میکنم 

ضدآفتاب لاستیکی استفاده نکردم ،ولی تو گوگل و اینستا احتمالا نظر راجبش داده باشن 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من تمدید میکنم 

یه اینه کوچیک همیشه تو کیفم دارمش 

و دو ساعت دوساعت تمدید میکنم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

والا اکثرا یادم میره ولی حواسم به دوساعت باشه تمدید میکنم ضدآفتاب لاستیکی استفاده نکردم ،ولی تو گوگل ...

نظرات هستن بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن ن نمیدونم چه کا کنم مرسی

من به ندرت میزنم. بیشتر کلاه میزارم

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

من تمدید میکنم یه اینه کوچیک همیشه تو کیفم دارمش و دو ساعت دوساعت تمدید میکنم

چطو تمدید میکنی سنگین نمیشه رو صورت مثلا دانشگا ارایش داشته باشی ریمل و .. برا شست و شو مشکلی نداری

خب تو دانشگاه که کاری نداره، اگه حیاط میری هر ۲ ساعت یکبار داخل سرویس بهداشتی ضدآفتاب بزن

من مواقعی که هوا گرم بود، تو سالن میموندیم  نمیرفتیم حیاط

ضدآفتاب رو هم دیرتر تمدید میکردم