2777
2789

اینجا تاپیک هایی میزارن از شوهراشون که اعصابم خورد میشه ، خااااااک تو سرتون چرا ازدواج می کنید مرد ایرانی مگه آدمه که آدم حسابش می کنید. چه مرگتونه که شوهر می کنید و بعدش می‌آیید اعصاب ما رو خرد می کنید.

شما عزت نفس ندارید ؟ خودتونو آدم حساب نمی کنید ؟ حتما باید یه نر پ.فیوز تو زندگیتون باشه ؟  کلفتی بکنید کتک هم بخورید بچه هم بزایید هیچی هم نخوابید صداتونم درنیاد طلاق رو هم تابو بدونید خااااااک🙌🏻 از همین تریبون ری دم دهن همه مردا ، باباها هم اگه آدم بودن پسرهاشونو اینجوری بار نمیاوردن پس مستثنا نیستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خواهر،اونی ک گرفتار شوهره یه درده

ما که تو سایت هم از دست این نره خرا آسایش نداریم

تاپیک زدم،کیست سینه دارم،کلی درخواست دوستی برام فرستادن

قرومساقا من دارم از ترس سرطان میمیرم،شما تو عنوان یه سینه دیدین سریع پرواز کردین واسه درخواست دادن؟😐🥴

خدا لعنتتون کنه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ای خواهر،اونی ک گرفتار شوهره یه دردهما که تو سایت هم از دست این نره خرا آسایش نداریمتاپیک زدم،کیست س ...

خااااااکککک تو سرشون 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

خااااااکککک تو سرشون

هزاااااااار بااااار

خااااااک عالم تو سرشون

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ای خواهر،اونی ک گرفتار شوهره یه دردهما که تو سایت هم از دست این نره خرا آسایش نداریمتاپیک زدم،کیست س ...

عزیزم عمه ی من هم ی توده داشت عمل کرد الان صحیح و سالمه نگران نباش 

لعنت ب همه ی مردای نی نی سایت 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥