2777
2789

هر چی میدونید بگید

مطلبی

کتابی

موضوع دیگم ک داره اتیشم میزنه عذاب وجدان خودمه

من بچع خوبی نبودم الان ذازم میسوزم😭😭😭چیکار کنم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب سیاحت غرب

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان سخت ترین دورانی هست که داری میگذرونی 

هیچ علاجی هم نداره. باید صبر کنی تموم بشه

کتاب مبل بنفش رو من کامل نخوندم اما دوستم وقتی پدرش فوت کرده بود، بعدها استوری کرد که خیلی کمکش کرده اون دوران طور دیگه ای نگاه کنه 

برای پدرت سوره یاسین و الرحمن بخون. انشالله جاشون خوب باشه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

خوشبحال مرده ها راحت شدن از غم، استرس ...

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خدا رحمتشون کنه منکه بابام ۸ماهه فوت کرده هنوز باور نکردم حالم اصلا خوب نیست ولی چاره ای هم جز تحمل نیست دیگ باید بپذیری از همین حالا و تحمل کنی 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

کتاب سیاحت غرب

چرت ترین کتاب

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
الان سخت ترین دورانی هست که داری میگذرونی هیچ علاجی هم نداره. باید صبر کنی تموم بشهکتاب مبل بنفش رو ...

مرسی عزیز برای راهنماییت

مرگ آغاز بی پایانی هست  که هممون تجربش میکنیم پدرتون تازه زنده شدن تازه به تو نزدیکتر شده تو همون بذر عمرش هستی داره نگات میکنه کاری کن که جزوه اثار  خوب عمر پدرتون باشید تو    سرمایه ای  باقی مانده عمر پدرتون در دنیا هستی پدرت در برزخ  چشم انتظارته تا پرونده اعمالشو زیباتر کنی براش فاتحه بخون قرآن بخون نماز بخون خیرات کن نمیگم ناراحت نباش نه  ولی این کارا هم حال دلت رو خوب میکنه و هم روح پدرتون رو شادتر میکنه 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

خدا رحمتشون کنه منکه بابام ۸ماهه فوت کرده هنوز باور نکردم حالم اصلا خوب نیست ولی چاره ای هم جز تحمل ...

من از خودم میسوزم😭😭😭 بد بودم بددد

اخخخ ک از حسرتش دارم میمیرم

الان سخت ترین دورانی هست که داری میگذرونی هیچ علاجی هم نداره. باید صبر کنی تموم بشهکتاب مبل بنفش رو ...

اسم کاملش هس تولستوی و مبل بنفش؟

من از خودم میسوزم😭😭😭 بد بودم بددداخخخ ک از حسرتش دارم میمیرم

خودتو سرزنش نکن و ببخش براش همیشه خیرات بده قرآن دعا بخون دیگ چی میشه کرد ازش بخواه ببخشتت 😞

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞