2777
2789
عنوان

اونایی ک ازدواج فامیلی کردن یا دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 50 پست
من به این نتیجه رسیدم رد کنم عزیزم و همون تصمیم اول خودم درست بوده و نباید تحت تاثیر حرف فامیل قرار ...

من الان ۱۸ سالمه بهمن ۱۹ میشم 

پسرعمم منو میخاد همچیش اوکیه  مغازه دارن شریکی  قدش بد نی کلا خیلی اخلاق بد نداره من خیلی حسی ندارم بهش عاقلانه شاید این بهتره  

ولی پسرعموش ما یکم باهم در ارتباطیم همو دوس داریم ولی مشکل مالی و خانوادگی داره تکلیف ش مشخص نیس خیلی قدش بلنده خوشتیپ تره یجورایی شبیه همیم واقعا دوسش دارم🥲 

ولی اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم 

نمیدونم بهش بگم ک پسرعموش منو میخاد تکلیف مو مشخص کنه  اخه س ماه قبلا بودیم یک سال برا کنکورم صبر کزد الانم ی ماهه دوباره حرف می‌زنیم 

الهی متوجهم بعضی چیزا دست آدم نیس واقعا ممنون از راهنماییت گلم امیدوارم بهترینا هم برای شما پیش بیاد

من مشکلم این نیست ک دوسش نداشته باشم کلا دو ادم متفاوتبم اون درونگرا سرد من برونگرا گرم 

چیزی بدون جهت به دل ادم نمیوفته

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی پسره عاشقته؟

اره ولی من اصلا نمیدونم کی این عشقش به وجود اومده بخدا 

من خودم میدونم چقدر عشق یک طرفه سخته ولی اگر دو روز دیگه بعد از ازدواج علاقه مند نشدم بهش چی؟ اون موقع ک خیلی بدتر میشه نمیشه؟

دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟ 

من الان ۱۸ سالمه بهمن ۱۹ میشم پسرعمم منو میخاد همچیش اوکیه مغازه دارن شریکی قدش بد نی کلا خیلی اخل ...

ببین من خودم شخصا اینجوریم ک پول اولویتم نیس

اونی ک میگه پول و اینا مهم نیست چرت میگه ها 

ولی بنظر من یچیزایی وجود دارن هنوزم ک ارزششون خیلی بیشتر از پوله واسه همین بنظر من برو سمت کسی ک دلت پیششه و مطمئنی اونم میخادت پشتت هست اوضاع رو درست میکنه 

وگرنه بری سمت پسر عمت تا ی عمر هر جا پسر عموشو ببینی یا نبینی اگر احساسات بهش عمیق باشه محاله فراموشش کنی

اذیت میشی هیچ وقت حال دلت خوب نیس 

من حال دل خوب خنده واقعی و از ته دل کنار کسی ک همو بخوایم و مرد زندگی باشه رو ترجیح میدم به ی پسر پولدار 

اره ولی من اصلا نمیدونم کی این عشقش به وجود اومده بخدا من خودم میدونم چقدر عشق یک طرفه سخته ولی اگر ...

من خودم تازه شکست عشقی خوردم دارم نابود میشم

پندار نیک،گفتار نیک،کردار نیک 

من خودم تازه شکست عشقی خوردم دارم نابود میشم

داستان شما رو نمیدونم 

ولی ی نصیحت خواهرانه از طرف منی ک این دوره حال شما رو گذرونده اینه ک با گذر زمان درست میشه 

اگر میدونی هییچ راه برگشتی وجود نداره 

میدونم سخته اذیت میشی حتی ب خودت اجازه بده گریه کنی عزاداریشو کن و تمامش کن و به زمان و خدا اعتماد کن 

اگرم میدونی راهی برگشت و جبران وجود داره همه تلاشت کن دو روز دیگه شرمنده دلت نشی  

داستان شما رو نمیدونم ولی ی نصیحت خواهرانه از طرف منی ک این دوره حال شما رو گذرونده اینه ک با گذر زم ...

خیلی تلاش کردم اما اون منو نخاست

پندار نیک،گفتار نیک،کردار نیک