2777
2789
عنوان

اونایی ک ازدواج فامیلی کردن یا دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 50 پست
وقتی دوستش نداری حتی بهش حس نداری چه دلیلی داره باهاش ازدواج کنی حتی اگر کیس بهتری خواستگاریت نیاد؟

دقیقا بخدا منم همینو میگفتم از اول 

میگن ن حس پیدا میکنی بعد از ازدواج 

پسر خوبیه سالمه وضعش خوبه بعد ممکنه کسی اینجوری دیگه نیاد واسه همین هی همه گفتن دو دل شدم 

دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا هی چون همه میگن ک پشیمون میشی ال میشی بل میشی بهتر نمیاد دو دل شدم وگرنه از اولش دلم باهاش ن ...

دلت نیست رد کن

از اول دلم با شوهرم نبود تحت تاثیر حرفهای بقیه قبول کردم ۱۴سال زندگیمون میگذره بدرد نخور گذشت

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دقیقا بخدا منم همینو میگفتم از اول میگن ن حس پیدا میکنی بعد از ازدواج پسر خوبیه سالمه وضعش خوبه بعد ...

سنت کمه دختر خوب ولی اگر طی چندین و چند جلسه باهاش گفتگو کردی به دلت ننشسته هیچ وقت به دلت نخواهد نشست گول حرف اطرافیان رو نخور

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اخلاق بدشون چیه؟ پسره هم داره؟

اره پسره هم شبیهشون هست اما کمتر 

مثلا اینکه خودشون رو خوب مطلق میدونن از خودشون تعریف میکنن ولی پشت سر همه غیبت میکنن، حرف در میارن، هنه رو تخریب میکنن میخندن ن خانواده ما رو ها فامیل رو من بدم میاد از این اخلاق فضول و خاله زنک هستن ،ینی تنها کارشون وقتی دور هم خواهر برادری جمع میشن همینه 

سنت کمه دختر خوب ولی اگر طی چندین و چند جلسه باهاش گفتگو کردی به دلت ننشسته هیچ وقت به دلت نخواهد نش ...

مرسی از نظرت عزیزم 

دلم قرص شد به تصمیمم

دلت نیست رد کناز اول دلم با شوهرم نبود تحت تاثیر حرفهای بقیه قبول کردم ۱۴سال زندگیمون میگذره بدرد نخ ...

الهی متوجهم بعضی چیزا دست آدم نیس واقعا 

ممنون از راهنماییت گلم امیدوارم بهترینا هم برای شما پیش بیاد

اره پسره هم شبیهشون هست اما کمتر مثلا اینکه خودشون رو خوب مطلق میدونن از خودشون تعریف میکنن ولی پشت ...

من نمیتونم با این اخلاق کنار بیام. 

امروز مامانم میگفت ترجیح میدم شوهرت ندم تا یجای بد شوهرت بدم اذیت شی. 

من نمیتونم با این اخلاق کنار بیام. امروز مامانم میگفت ترجیح میدم شوهرت ندم تا یجای بد شوهرت بدم اذیت ...

منم 

چون ن اهل اینم تو اینجور حرف هاشون شرکت کنم و شبیه خودشون بشم و مطمئنم در آینده پشت سر منم میگن اینارو هر چیم من کاری به کارشون نداشته باشم وقتی این اخلاقشونه

بچه‌هااا منم کمک کنید منم دقبقا همینطوری شدم تازه دو نفرن دوتا پسرعمو. منم یکیشو خیلی دوس دارمم😭😭� ...

من به این نتیجه رسیدم رد کنم عزیزم و همون تصمیم اول خودم درست بوده و نباید تحت تاثیر حرف فامیل قرار بگیرم.

ت یکم بیشتر توضیح بده تا کمکت کنم گلم

منم چون ن اهل اینم تو اینجور حرف هاشون شرکت کنم و شبیه خودشون بشم و مطمئنم در آینده پشت سر منم میگن ...

عزیزم اینا نباشن بازم ی عده هستن میان پشت سرت حرف بزنن نمیتونی دهن مردمو ببندی پس باید بیخیال باشی. 

ببین عزیزم از نظر دوست داشتن و شخصیت و خانواده خودت باید تصمیم بگیری منم میگم دقیقا بین دو راهی موندم 

ولی من خودم واقعا دوس دارم فامیلی ما خودمون کلا خانواده بروزی هستیم ولی بخاطر فرهنگ مون پیرامون حتی ۷۸ و دهه هشتادی اینا هم  فامیل میگیرن  

خودمم حس میکنم اونایی ک فامیلین راضی هستن خدایی  توهم قبول کن اگ اوکیه اونایی ک گفتم