تکنیک 5 دقیقه
🔴همیشه شروع کردن سخت تر از پیمودن ادامه راه است همانطور که در رابطه با ماشینها هم استارت زدن نیازمند انرژی بیشتری است .
🔴تکنیک ۵ دقیقه ما را ملزم به شروع کردن میکند.
❌❌ فرض کنید میخواهید دوره آموزشی را بگذرانید. تا وقتی جلسه اول دوره را تماشا نکردهاید مدام شروع کار را به تعویق میاندازید.
اما وقتی یک جلسه از آن را ببینید شاید به دنبالش جلسات دیگر را هم بگذرانید و خیلی سادهتر آن را به اتمام برسانید
کلاس های من رو میگه هااا. ،😂😂😂👍 برای اون دسته از بچه هایی که میگن جلسه اول رو بفرستید ببینم چجوریه بعد از صد بار ک بهشون پیام میدم میگن وقت نشد بخونم😩😤🤥
پس بهتر است هر زمان میخواهید کاری را انجام دهید و حس تنبلی درونتان میگوید بگذار برای بعد ، یا الآن حال ندارم یا وقت ندارم ، به او بگویید فقط ۵ دقیقه !
🟪۵ دقیقه در ۲۴ ساعت ما معمولا هیچ جایی حساب نمیشود. برای همین هم میتوانید به وسیله آن حس تنبلیتان را توجیه کنید.
این ۵ دقیقه در واقع همان استارت کار است. وقتی کاری را شروع کردید قسمت سخت آن را انجام داده اید .
حال شاید با خود فکر کنید ۵ دقیقه چه تفاوتی در کارهای من ایجاد میکند؟
✔️باید به شما بگویم که این ۵ دقیقه جادویی است و به همان ۵ دقیقه منحصر نمیشود. دقیقا خاصیت تکنیک ۵ دقیقه این است که شما را به شروع کردن وا میدارد و ممکن است این ۵ دقیقه تا ۱ ساعت یا حتی بیشتر هم ادامه یابد.
اگر با بیدار شدنتان مشکل دارید به خود بگویید فقط ۵ دقیقه بیدار باشم و بعد میخوابم. خواهید دید که کاملا خواب از سرتان در میرود.
اگر با درس خواندنتان مشکل دارید بگویید فقط ۵ دقیقه میخوانم .
اگر با انجام کارهای خانه مشکل دارید بگویید فقط ۵ دقیقه کار میکنم.
و …
در نهایت خواهید دید که از ۲۴ ساعت زمانی که در روز به شما داده شده است به نحو احسن استفاده کردهاید.
ادامههههه👇👇👇👇👇👇👇👇