2777
2789

قبول دارم مثلا حال ندارم میگم بذار فقط سینی و در قابلمه ها رو بشورم و بخوابم یهو میبینی همه ظرفها رو شستم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول دارم مثلا حال ندارم میگم بذار فقط سینی و در قابلمه ها رو بشورم و بخوابم یهو میبینی همه ظرفها رو ...

آفرین دقیقا برای منم همین پیش میاد همش فقط چون با این قانون شروع میکنم 

امتحان میکنم اگه حال داشتم ادامه میدم حال نداشتم همون ۵ دقیقه بسشه🤭🤭🤭😁😂 ولی معمولا ادامه میدم

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

با چه جس خوبی بیان کردی 😍 خیلی به درد بخور بود ممنون عزیزم

عزیزم مرسی😍😘🫶

موفق باشی گلم❤️❤️❤️

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

خدا خیرت بده به ماهم یاد دادی☺️🥰😘

فداااات موفق باشی انشالله❤️❤️❤️❤️

آفرین دقیقا برای منم همین پیش میاد همش فقط چون با این قانون شروع میکنم امتحان میکنم اگه حال داشتم اد ...

آره همیشه ادامه داره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......