2777
2789
عنوان

بارداری زود

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 49 پست
بنده مشکلی ندارم اصلا ده تا بیار

اون که بله بخوام میارم

ولی درکل میخواستم ببینم مشکلتون چیه

الان نه جنگ هست و نه ربطی به بچه دار شدن داره

چون اوضاع خرابه باید قید بچه اوردن رو بزنیم؟

گرونی هم بله هست و قطعا اینکه یهو بخوایم خرج سه نوزاد رو بدیم خیلی سخته ولی بازم من هم خودم شاغلم هم همسرم و میتونیم خرج بچه ها رو بدیم

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون که بله بخوام میارمولی درکل میخواستم ببینم مشکلتون چیهالان نه جنگ هست و نه ربطی به بچه دار شدن دا ...

بچه بزرگ کردن فقط نون دادن تا هجده سالگی نیست بعد اون هم باید ساپورتشون کنید چون در مملکت حال حاظر بدون پشتوانه اصلا نمیشه زندگی کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بزرگ کردن فقط نون دادن تا هجده سالگی نیست بعد اون هم باید ساپورتشون کنید چون در مملکت حال حاظر ب ...

بله میدونم چی میگین

و ما تمام تلاشمون رو میکنیم براشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی منم سه قلو باردارمتقریبا ۶ماهم تموم شدهکفش اهنی بپوش ک روزای سختی در پیش داری

وای ببین خیلی سخته؟

من داشتم فکر میکردم اینا هرکدوم هم سه کیلو بشن یعنی باید ده کیلو وزن حمل کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چه ربطی داره😐 میخوای به خاطر گرونی بزاریم نسلمون منقرض بشه😂😂 این چه طرز فکر مسخره ایه؟درضمن ...

سلسله هخامنشیان هستی؟!

کلمه نسل برام جالب بود.

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اون که بله بخوام میارمولی درکل میخواستم ببینم مشکلتون چیهالان نه جنگ هست و نه ربطی به بچه دار شدن دا ...

عزیزم شما خودت تاپیک زدی میگی زود باردار شدم ناخواسته بوده میخواستم درس بخونم 😆😆اینطوری که جواب میده مشخصه خیلیم خوشحال و راضی هستی دیگه تاپیک و نظر خواهیت چیه ؟

عزیزم من ۱۸ سالم بود عروسی کردم و با همسرم ناراحتی داستیم ک اون بچه میخواست و من نه

بعد۶ ماه باردار شدم الان دخترم ۸ ماهشه 

الان فکر میکنم میگم قبلش الکی گریه میکردم خیلی بچه شیرینه اگر وضع همسرم خوب بود صددرصد بازم باردار میشدم

اصلا حتی ی ذره هم شک نکن لذت ببر وقتی بچه بیاد از پدر ومادر و همه کس برات عزیز تر میشه چون اون بچه ای ک به دنیا میاد اولین نفر تو رو میشناسه و فقط تو بغل ت آروم میشه و تموم امیدش ت میشی وقتی ب دنیا میاد و گریه میکنه وقتی میزارنش روی صورتت با تماس پوستی بوی مادر رو میفهمه و آرووم میشه و این یعنی معجزه خداروشکر که خدا ۳ تادسته گل داره بهت میده خیلی مواظب خودت باش ب خودت برس حواست به بچه ها باشه ایشالا ک ب سلامتی ب دنیا بیان♥️

جان منی❤️
وای ببین خیلی سخته؟من داشتم فکر میکردم اینا هرکدوم هم سه کیلو بشن یعنی باید ده کیلو وزن حمل کنم؟

کمگ نباسه ک دهنت سرویسه مخصوصا تا یک سالگی 

تو باید کمک داشته باشی 

یدونه بچه رو اویل روزی هشت بار میبری میشوری سه تارو باید ۲۴ بار ببری بعدا هم سنگین تر میشن خوب حتما باید کمک داشته بلشی 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵