2777
2789
عنوان

اختلاف زن و شوهری

141 بازدید | 16 پست

بچه ها من ی رفیق دارم خیلی میرم و میام باش ولی معمولا تایمایی ک شوهرم نیستش بعد بفهمه من رفتم ناراحت میشه مخصوصا اگ بفهمه اومده خونمون . من معمولا هفته ای ۳ یا ۴ بار میبینم دوستمو و خیلی باهاش حالم خوبه. مثلا شب زنگ بزنه ساعت ۱۰ و اینا ببینه رفیقم خونمونه میریزه بهم.اصلا دختر بدی نیست من نمیدونم چرا انقد الکی حساس شده اونروز اومد کلی دکوراسیون خونه رو تغییر داد بچم ب باباش گفت انقد بدش اومد ک نگو. ب نظرتون حق باکیه. 

اینجا می نویسم تا ببینم چقدر طول می کشه یکیو رو فراموش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عجیبه ،مگه میشه بیخود بدش بیاد ،حتما یه چیزی ازش دیده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
پرسیدی ازش؟اگه خودش میگه صرفا خال نمیکنم و اینا تو ام بهش بگو بگو حالم خیلی خوبه باهاش و اینا

اره صد بار پرسیدم ازش کلا خوشش نمیاد من خیلی با رفیق بگردم

چرا عزیزم

ببین من شخصا معاشرت با دوست منع نمیکنما ولی جوری نباشه که همه ش با دوست و رفیق سر کنی خصوصا تو متاهلی وقتی همسرت خوشش نمیاد دلیل ب این نمیشه از دوستت خوشش نیاد از این ناراحت دلخوره چرا کارو زندگیتو ول میکنی همش این دختره خونتونه چرا وسایلای خونمونو عوض میکنه زن زندگیم اونه .یا چرا همش میرن بیرون آخه ده شب مگه خانواده نداره یه سره پیش زنمه .شما برنامه ریزی کن حس میکنم دوستتون مجرده متاهل بود وقت بی وقت خونه شما نبود اگه متاهله مطمئن باش شو هر اونم شاکی میشه وقت بی وقت خونه نیاشه پیش شما باشه.

کمتر کن رفت  و امدت رو وقتی میبینی حساسه .چیزی هم از آمدنش نگو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببین من شخصا معاشرت با دوست منع نمیکنما ولی جوری نباشه که همه ش با دوست و رفیق سر کنی خصوصا تو متاهل ...

ن اونم متاهله شوهرش میره ۲۰ روز ۲۰ روز. چس بگم خیلی باهاش خوش میگذره خیلی پایه اس