2777
2789
عنوان

پرندم حالش خیلی بده😭

129 بازدید | 20 پست

دیروز حالش بد شد بالا اورد بردمش یه کلینیک گفت حالش خوبه ولی یکم دارو داد بهش. 

بعد شب بهتر شد. صبح ساعت ۶ دیدم بیهوش شده غش کرده تو قفس. با گریه با مامانم و خواهرم بردمش بیمارستان. گذاشتنش تو دستگاه اکسیژن و اینا الان مامانم رفت بیمارستان بهش سر بزنه میگه حالش بهتر شده بوده یکم راه میرفته چشماش رو باز می‌کرده‌ ولی تشخیص دادن که بینیش پر عه و مسمومیت با فلز داره. برده بودنش بینیش رو خالی کنن و معده اش رو شستشو بدن. الان نمیدونم خیلی میترسم بچم دووم نیاره. چون حرف میزنه باهام خیلی جونم بهش بنده توروخدا دعا کنین😭

عروس هلندیه

حتی میترسم زنگ بزنم به مامانم بپرسم چیشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروس هلندیلوتینو

آخی منم داشتم دوسال پیش مرد😭😭

ان شاءالله خوب میشه ، خوب کاری کردی بردیش دکتر

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

الهی‌ عزیزم🥺🥺🥺

مسمومیت با فلز خیلی بده

امیدوارم بتونه مقاومت کنه خوب بشه❤

عموم طوطیشو‌ سر همین از دست داد از این طوطی بزرگا‌ بود سبز بود

مثل‌ چی حرف میزد دل هممون‌ خون شد

الهی‌ عزیزم🥺🥺🥺مسمومیت با فلز خیلی بدهامیدوارم بتونه مقاومت کنه خوب بشه❤عموم طوطیشو‌ سر همین از دس ...

ملنگو بود؟ 

منم دارم 

چجوری مسمومیت با فلز گرفته ؟ یعنی مثلا یه تکه فلزی چیزی خورده ، یا اینکه مکمل آهن خورده زیادی

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

ملنگو بود؟ منم دارم چجوری مسمومیت با فلز گرفته ؟ یعنی مثلا یه تکه فلزی چیزی خورده ، یا اینکه مکمل آه ...

والا‌ درست یادم نیس ماله‌ یه دوسال پیشه. فک میکنم فلز خورده بود

بالا هم آورده بود. اره همین ملنگو‌ بود