2777
2789
عنوان

چیکار کردین که جوش صورتتون خوب شد

250 بازدید | 27 پست

بچه ها خواهشا بدون تبلیغ یه راهی که واقعا تاثیر گذار بوده باشه..

من صورتم خوبه اینطوری نیست همیشه جوش داشته باشه ولی یک هفته قبل پریودم یهو یه عالمه حوش میزنه تا روز دوم سوم پریود خوبه میشه.

ولی همینم میشه نصف ماه و نصف عمرم! تازه اگه دستکاری نکنم.. دست بزنم که طولانی ترم میشه

میگم کرمی چیزی بخرم! بعد میگم جوش های من وقتی به پریودم ربط داره هورمونیه پس چه فایده هی دارو بزنم روش؟چیکااار کنم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من از وقتی با صابون تریاک میشورم پوستم با این لیف های گیاهی لوفا 

خیلی بهتر شده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من از وقتی با صابون تریاک میشورم پوستم با این لیف های گیاهی لوفا خیلی بهتر شده

چه خوب

علت جوش های شما چی بود؟بلوغ؟پریود؟یا کلا پوست چرب دارین

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوشای پریودی رو کاریش نمیشه کرد من با فشیال و کربوکسی تراپی خیلی پوستم خوب شد

وای پس چیکار کنم

واسه همین تا حالا کاری نکردم چون کرم که فایده ای نداره وقتی هورمونیه، دکترم برم میگه خب هورمون های بدنت بهم میریزه طبیعیه

نمیشه که عههه

جوشای پریودی رو کاریش نمیشه کرد من با فشیال و کربوکسی تراپی خیلی پوستم خوب شد

عزمزمه این کوبوکسی تراپی برا چیه

چه خوبعلت جوش های شما چی بود؟بلوغ؟پریود؟یا کلا پوست چرب دارین

ممن نزدیک پریودم جوش میزنم وقتی پریود میشم اروم اروم میرفت ولی الان میزانش خیلی بهتر شده رفتم طب سنتی گفت صابون تریاک بزن بعدشم روعن بادوم شیرین بزن منم اینکارو میکنم همیشه الان دیگه شاید یکی دو تا جوش ریز بزنم نسبت به قبل بهتر شده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممن نزدیک پریودم جوش میزنم وقتی پریود میشم اروم اروم میرفت ولی الان میزانش خیلی بهتر شده رفتم طب سنت ...

واقعااا؟روغن بادوم تلخ دارم شیرین نه

صابون تریاک رو کی میزنین؟همون روزایی که شروع به جوش زدن کردین؟یا کلا هر روز؟

واقعااا؟روغن بادوم تلخ دارم شیرین نهصابون تریاک رو کی میزنین؟همون روزایی که شروع به جوش زدن کردین؟یا ...

اون اوایل که زیاد جوش میزدم دکتر طب سنتی گفته بود صبح ها بزن میزدم ولی بعد یه مدت که خوب شد الان فقط میرم حمام میزنم که میشه تقریبا یه روز در میان 

خودم خیلیی جوش میزدم وحشتناک دوران بلوغم رد شد باز هم جوش میزدم، فهمیدم بخاطر خوردن عسل سیاهدونه است( سیاهدونه)

از وقتی قطعش کردم خیلی بهتر شده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اون اوایل که زیاد جوش میزدم دکتر طب سنتی گفته بود صبح ها بزن میزدم ولی بعد یه مدت که خوب شد الان فقط ...

اها ممنونم

خودم خیلیی جوش میزدم وحشتناک دوران بلوغم رد شد باز هم جوش میزدم، فهمیدم بخاطر خوردن عسل سیاهدونه است ...

نه نن نمیخورم برا من واسه پریودیه

اگه جوش هورمونیه حتما دکتر برو من بخاطر کیستم یه زمان قرص مصرف میکردم که دقیقا این شکلی شده بود صورتم یک هفته قبل پریود بیرون میریخت دو هفته طول میکشید خوبشه کلا یک هفته پوست صاف داشتم بعدش دوباره شروع میشد قرصامو که قطع کردم بعد یکی دوماه کاملا درست شد پوستم 

اگه جوش هورمونیه حتما دکتر برو من بخاطر کیستم یه زمان قرص مصرف میکردم که دقیقا این شکلی شده بود صورت ...

ممنونم عزیزم