2777
2789
عنوان

بچه ها اختلاف طبقاتی من با پارتنرم خیلی زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه ببین هی کردن تو سر ما که پول بده اخ و تف و پیف پولدارا آدمای بدی هستن درحالی‌که برعکسه هرچی طل ...

ادمای بدی نیستن لزوما ولی وقتی از دوتا دنیای متفاوت هستین خیلی یه جورایی آدم اذیت وقتی اون معمولی ترین سفرش فرانسه و ایتالیا بوده تو تهش تا شمال رفتی و این اختلاف آزار دهنده اس

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اعتماد بنفس داشته باشی نه 

من خودمم همش درگیر این موضوعم نمیدونم برابریم یا نه 

مادرش دکترا میخونه پدرش ارشد داره و یه فروشگاه زنجیره ای بزرگ دارن

پدر من دکترا داره مادرم خانه داره دیپلم داره استاد دانشگاهه و مدیر باشگاه و استخر 

برابریم یا اونا بالاترن؟

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

من نوجوان بودم تو محله ی ما هم یکی اینطوری بود

پدرش مغازه ی میوه و سبزی فروشی داشت 

داداش کوچیکش وایمیستاد اونجا فروشندگی میکرد

یه خونه کوچیک و معمولی هم داشتن

نامزد دختره هر بعداز ظهر که من میرفتم کلاس با ماشین چنین و چنان میومد دختره رو از سر خیابون ما برمیداشت میبرد غروب که از کلاس برمیگشتم برش میگردوند دم در خونشون

من اونزمونا خیلی خوشم میومد و احساس خوشحالی میکردم که یه دختر تونسته با یه ازدواج موفق خودشو بکشه بالا و رنگ آسایش و آرامش ببینه

چون همیشه میدیدم برادر کوچیکش از همون بچگی چه قدر سختی میکشه تو اون مغازه با اون جثه ی ریز و نحیفش

فکر کنم حتی مدرسه هم نمیرفت همیشه درحال بار خالی کردن بود

توی مقوله ی ازدواج سن توی شناسنامه!پول توی حساب بانکی! کلا اعداد و ارقام ریاضی چندان مهم نیستن

مهم اون فهم و شعور و درک و پختگی طرفینه که باعث موفقیتشون در زندگی مشترک میشه

اینو مطمعن باش❤️

کاری به تو وپارتنرت ندارم اما اون زنا که میگی تو روستای ما فراوونه.. میشینن تو کوچه غیبت میکنن آمار همه چیو دارن کافیه یکی برا خاستگاری بیاد تحقیق چنان زیرآبشو میزنن اون سرش ناپیدا.. یپا جاسوس اطلاعاتین اینا

سخت نبود برا خانواده ها

ببین تو دایره خانواده های خودمون نه خیلی ولی وقتی میرسه به خاله و چمیدونم فامیلای اون من کاملا اذیت میشم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

کاری به تو وپارتنرت ندارم اما اون زنا که میگی تو روستای ما فراوونه.. میشینن تو کوچه غیبت میکنن آمار ...

چرا؟!☹️ تو محله ی ماهم زنا گرد هم میان و آمار همه چیو دارن ولی تا حالا ندیدم پشت کسی بد بگن و زیراب زنی کنن خواستگار که میاد هوای همسایه هاشونو دارن

حتی برای دخترای دیگه خواستگار میفرستن

ادمای بدی نیستن لزوما ولی وقتی از دوتا دنیای متفاوت هستین خیلی یه جورایی آدم اذیت وقتی اون معمولی تر ...

نه بابا اینطورا هم نیست 

طرف کور نیستش که میبینه اتفاقا اینجور آدما اگه ذات خوبی داشته باشن بیشتر دوسدارن همسرشون بهترین جاها ببرنش بهترین رفاه حاضر کنن دغدغه مالی خاصی چون ندارن 

چیزی که من دیدم پولدارهای واقعی معمولا خودشون با خودشون وصلت میکنن مثلا میگن پسر فلانی با دختر فلانی وصلت کردن فلانی ها با فلانی ها وصلت کردن بیشتر جنبه خونوادگی داره کمتر پیش میاد بزارن بچشون با غریبه وصلت کنه ولی مشکلات خونوادگی مثل قشر ضعیف براشون پیش نمیاد مثلا مادرشوهر دنباله قر فر خودشه اهل دخالت کردن نیستن سیاست مدارن اکثرا همینکه پسرشون خوشحال باشه براشون کافیه