الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آرزو میکنم در ناباورانهترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
اونا که تو میگی انگشت شمار انمردی که اونو نخواد با مهریه هم مشکل نداره
حرفت خیلی غیر منطقی از بین مردا تعداد خیلی کمی همچین گواهی میخوان درسته ایران مرد سالاریه ولی دیگ همه هم انقدر احمق نیستن
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
دوستای داداشم دارن زن میگیرن هیچ کدوم بیشتر از ۱۴ تا نمیزنن
یکیشون ۱۴
یکی دیگ ۱۰
یکی دیگ تازگیا ۵ تا
البته باتمام حقا
داداشمم میگ من بیشتر از پنج تا مهر نمیکنم حق تصنیف و طلاق و … میدم حق تصنیف جوری میدم که شامل اموال قبل ازدواجم نشه اخه خونه داره دوتا و ماشین، بجاش جهیزیه رو باهم بخرن
مگه نمیگن الان قانون اومده هرچند تا سکه هم ک بزنی فقط 14 تاش رو میدن؟؟؟؟؟
هنوز تصویب نشده.
اما قانون به این شکل که فرمودید نیست. اگر تصویب بشه، تا 14 سکه زندان داره، بقیه پا بند داره.
مثلا اگر کسی 114 سکه مهریه کرده باشه، تا 14 سکه اول، اگر یک سکه یک سکه رو پرداخت نکنه، زندان میره. برای 100 تای بعدی، پا بند استفاده میشه. ولی همچنان محدودیت های مالی و این ها پا برجاست. یعنی به جای زندان سر کار میره پول در میاره و سکه رو میخره.
از آمار عقب نیستم ولی دلم سوخت ک مردای دورت این شکلین من ندیدم همچین مردایی کسی ک گواهی بکارت بخواد دیگ خیلی آدم بدرد نخوریه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
درست حسابی سواد داری؟نوشتم کسی از من نخواسته ولی این ربطی نداره حقیقت جامعه رو نگممنم دلم برا توئه پ ...
پیک می نیستم اصلا و فمنیست هستم به شدت ولی وحشی هم نیستم الکی به کسی بپرم وقتی چیز خاصی نگفته به شدت مدافع حقوق زنان هستم ولی از راه درستش