2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسید که مهریه کمتر از 14 سکه زده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جواب دادیم چی میشه؟نتیجه چیه؟ اصلا بگیم دیدیم که چی؟؟؟خودت تاپیک جنجالی می‌زنیتو مرد دیدی گواهی ب ...

ببخشید کدوم مرد احمق اشغالی گواهی بکارت میخواد دیگه؟ هرکسی خواست عزیزان گند بزنید بهش این دیگ چ حرفی بود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ببخشید کدوم مرد احمق اشغالی گواهی بکارت میخواد دیگه؟ هرکسی خواست عزیزان گند بزنید بهش این دیگ چ حرفی ...

از من کسی نخواسته 

اما انگار تازه اومدی سایت

روزی نیست دخترا راجع به این موضوع تاپیک نزنن

برا شما پیش نیومده دلیل نیست برا بقیه هم اتفاق نیفتاده باشه

از من کسی نخواسته اما انگار تازه اومدی سایتروزی نیست دخترا راجع به این موضوع تاپیک نزننبرا شما پیش ن ...

از ۹۷ توی سایتم و دیدم همچین تاپیک های ولی نوشتی کدوم مردی هست که گواهی بکارت نخواد؟ مرد های سالم و دارای عقل درست حسابی

کسی که بخواد یک مشکلی داره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...