2777
2789

من هیچی جدیدا یاد نمیگیرم

هیچیم حالیم نیست طی ترم گذشته دوبار استادا بهم تیکه انداختن نابغه کلاس همه هم بهم خندیدن بی فرهنگا😭😭

چیکار کنم

من درسم خوب بود همیشه اما الان ن

رشتم تجربی بود اومدم حسابداری نوشتم

علاقه نداری لابد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی چش بود رفتی حسابداریلابد استعدادشو نداری وگرنه من حسابداری بودم همه نمراتم بالا فقطم شب اخر می ...

حسابداری رشته خوبیه ؟ 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

دیپلم تجربیدانشگاه لیسانس نوشتم حسابداری

راضی هستی از رشته حسابداری ؟ 

رشته ی سختی هست ؟ 

شاید شما علاقه نداری که یاد نمیگیری یا موضوعی تمرکزت رو بهم ریخته 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

خوبه ولی سخته اگه استعداد یا علاقه نداشته باشی

یعنی ریاضیاتش خیلی سخته ؟ 

من رشتم تجربی بوده ولی میترسم نتونم از پسش بربیام 

یعنی ریاضیاتش خیلی سخته ؟ من رشتم تجربی بوده ولی میترسم نتونم از پسش بربیام

همون تجربی رو ادامه بده

کل درسا معادلس 

بعضی درسای تخصصی باید حساب شرکت هارو درست کنی اعداد میلیاردی و .. 

باید استهلاک بگیری

اووو کلی دردسر داره

من بعضی درساش اینقد سخت بود تقلب میکردم سوالاشو😂

همون تجربی رو ادامه بدهکل درسا معادلس بعضی درسای تخصصی باید حساب شرکت هارو درست کنی اعداد میلیاردی و ...

اخه کنکور رو خوب ندادم زیرشاخه های تجربی‌ رو قبول نمیشم میخوام با سوابق انتخاب رشته کنم که به نظرم حسابداری از همشون بهتر بود