2777
2789

دوستان من با یه پسره اشنا شدم اهل تهران بود و بشدت به من محبت میکرد از لحاظ ظاهری هم عالی بود 

یجوری عاشقش بودم که حد نداشت هنوزم دوسش دارم

ولی اون کم کم سرد شد... تو 12 روز جنگ هر چقد بش زنگ میزدم گوشیش نمیگرفت میگف انتن نیست.... ولی یبار با گوشی مامانم بش زنگ زدم دیدم گوشی مامانم میگیره به این نتیجه رسیدم که بلاکم کرده...

فقط وقتایی که خودش دلش میخواست بهم زنگ میزد ... میگفتم چطوری برا تو میگیره؟ میگف نمیدونم شانسی گرفت...

بعد از جنگ باهاش دعوا کردم گفتم تو منو بلاک کردی...

قسم میخورد میگف نه... اخرش دوهفته ای یبار بم زنگ میزد میگف همش سر کارم نمیتونم... ولی چطور باشگاه میره؟؟؟؟ مگه میشه ادم وقت نداشته باشه دو هفته ای یبار زنگ بزنه؟منم ولش کردم ولی ته دلم هنوز دوسش دارم

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشخصه تمایلی نداشته دیگهنباید غرور خودتو خورد کنی

واقعا ینی سرش شلوغ نبوده؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

مشخصه تمایلی نداشته دیگهنباید غرور خودتو خورد کنی

اخه من میخواستم ولش کنم التماس میکرد میگف نرو

متاهله👌

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋