2777
2789

پسر من سه سالشه امروز همکار شوهرم که فامیلش دین خواه هست تماس گرفت و شوهرم قبل جواب دادن گوشی  گفت دین خایه با لهجه کرمانی 

پسرم همین گرفت و تند تند تکرار میکرد دین خایه بی خایه 😂😂😂

شوهرم قرمز کرده بود و نمی تونست صحبت کنه ما هم غش کرده بودیم و نمی تونستیم ساکتش کنیم 🤣🤣🤣

❤❤❤

سلام. استارتر ببخشید❤️‍🩹

میشه این تاپیکمو گزارش بزنید؟! میخوام از لیست تاپیکام پاک شه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16888704/اه?postId=393689160

گزارش زدین بلایکین صلوات بگم براتون👀🤍

𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه سه ساله چطوری بلده خایه چیه که بگه بی خایه🤕

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه خواهرم بیش فعاله 

رفتن داخل مترو شهرشون مترو خیلی خلوته

رفته پیش یه آقایی چند تا صندلی اونور تر

به مامانش گفته نگاه کن مامان دماغ این آقا داره میره توی دهنش 🥲

خواهرم میگه کوپ کردم ! 

کلی معذرت خواستم اما اون مرده خودش خندش گرفته بود 😂

سلام. استارتر ببخشید❤️‍🩹میشه این تاپیکمو گزارش بزنید؟! میخوام از لیست تاپیکام پاک شهhttps://www.nin ...

زدم

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

خنده دار که نه بیشتر ذوق کردم

پسرم سه سالشه

دیروز بردمش پارک تقریبا شب شده بود ماه معلوم بود،دستش برد سمت آسمون و ماه گفت مامان این تویی،گفتم نه مامان این ماهه گفت نه مامان این تویی🥲🥹چشام قلبی شده بود😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بچه سه ساله چطوری بلده خایه چیه که بگه بی خایه🤕

واااااای امضات🤣🤣🤣🤣

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

اره بنده خدا داشت میشنید که با اواز میگه دین خایه بی خایه🤣🤣🤣

ولی به نظرم بیشتر بی ادبانه بوده تا خنده دار ، الان بخندی بهش ، بعدا بزرگ شد میشه عادتش میشه این مدلی حرف زدن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم