2777
2789
عنوان

شماهایی که بچه هاتون الرژی به

195 بازدید | 46 پست

پروتئین گاوی دارن و برخی مواد غذایی چی نهار وشام صبحانه و میان وعده میدین بهشون 

بچه من غذاش تکراری شده خیلیم بی اشتهاس امروز ماهیچه میدم فردا مرغ یا فیله مرغ یا بلدرچین همش همینا شده صبحانه سرلاک چون پنیر اینا که نمیشه بخوره نمیدونم چکار کنم فقط اونایی که بچه الرژی دارن بیان پست بزارن 

خدایا پناهم باش

بجای لبنیات بهش شیر بادوم و بادوم بده. شیر بادوم ( عسل اب و بادام پوست کنده شده میکس شده) کلسیمش میگن از لبنیات بیشتره. هم مقویه هم کمبوداشون جبران میکنه. برا جبران کلسیم بجز این میتونی پوست تخم مرغ رو نگه داری خوب بشوری بزاری خشک بشه پودر کنی براش بریزی تو غذاهاش.

آلرژی من و دخترم هم داریم

باید ببینی به چی الرژی داره مواظب باش

الرژی روی چاکرای یک یعنی ریشه هست توی گوگل بزن چاکرای ریشه میاره

لباس قرمز باید بپوشه،  توت فرنگی خوبه

موادغذایی مربوط به اون چاکرا رو میاره که جی بدی بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بجای لبنیات بهش شیر بادوم و بادوم بده. شیر بادوم ( عسل اب و بادام پوست کنده شده میکس شده) کلسیمش میگ ...

شیرخشک گلدن گات میدم از اول که بدنیا اومد الانم ۲۷ ماهشه به مغزیجات هم الرژی داره شدید

خدایا پناهم باش
آلرژی من و دخترم هم داریمباید ببینی به چی الرژی داره مواظب باشالرژی روی چاکرای یک یعنی ریشه هست توی ...

ازمایش رست داد یکسالگی مشخص شد به چیاس اونا رو نمیدم اما خب پروتیین گاوی خیلی چیزاس فقط گوشت نیست به معزیجات هم الرژی داره 

خدایا پناهم باش
ان شاءاللاممنون بچه شما هم الرژی داره؟

من بچم الرژی داره اما به مواد شیمیایی داخل خوراکی های کارخونه ای و شیرینی و کیک و کلوچه و شکلات و... مدت دوسال دلدرد دایمی داشت درگیر بودیم همش تو راه دکتر و ازمایشگاه و ... الانم هنوز دقیق نمی دونم به قند و شکر الرزی داشت یا ارد و گندم، اما بزرگتر شد خدارو شکر بهتر شد.