2777
2789

پنج روز اول که آبجیم زایمان کرد مامانم رفت خونش 

هفت هشت روزه آبجیم اومد خونه ما 

اولش مامانم رفت اونجا بعد آوردنش خونه مامانم

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنج روز اول که آبجیم زایمان کرد مامانم رفت خونش هفت هشت روزه آبجیم اومد خونه ما اولش مامانم رفت اونج ...

بعدش هم که کلا یا مامانم پیشش بود یا من تنها نمیزاشتیمش

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

۲۰ روز خونه مامانم بودم پسرم رفلاکسی و کولیکی خیلی شدید بود یک ثانیه اگه حواسم نبود بالا میاورد و خفه میشد دیگه انقدر شدید بود از دماغم بالا میاورد

واسه همین غذا پختن برام سخت بود نمیتونستم چشم از بچه بردارم از اون طرف پسرم به ثانیه نکشیده لباس خودش و منو کثیف میکرد جوری که لباس انقدر خیس از تهوع شیر بود که انگار لباس شستی😔😑 خداشاهده یه بار به خودم اومدم دیدم ۲ ساعت لباسمو درآوردم و لخت نشستم چون وقت نکردم برم لباس جدید بپوشم😔😔  خیلی گریه میکرد بخاطر کولیک نمیتونستم زمین بزارم انقدر خسته میشدم آرزوی مرگ خودم و بچمو میکردم به افسردگی رسیده بودم

اما اگه بچم آروم بود شاید ده روزگی برمیگشتم خونم

شرایط بچه ها با هم فرق میکنه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

تو یه شهرین؟خب برین خونه مادرش

اره عزیز یه شهریم ولی هربار خواستیم بریم گفت درد دارم شرایط مهمان داری ندارم آخرش بعد از دوماه فقط پدر ومادرم یه بعدازظهر با داداشم رفتن ولی من عمه هنوز بچه رو رویت نکردم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم