2777
2789

رهگذر بود

پارسال هوشبری قبول شد

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان داره دانشگاه درس میخونه خداروشکر .

بسوزه کو.ن اون کاربری که گفته بود هیچ گوهی نمیشه . 

اگه کامنتمو میبینی خاکتوسرت عقده ای.

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

الان داره دانشگاه درس میخونه خداروشکر .بسوزه کو.ن اون کاربری که گفته بود هیچ گوهی نمیشه . اگه کامنتم ...

دقیقا

کلا بعضی ادما شعور حرف زدن ندارن

خیلی راحت دل بقیه رو میشکنن

🦋✨️‌                 

خداروشکر الان رفتم سرچ کردم کاربریش رو دارم تاپیکاش رو میخونم

من اون موقع که راهنمایی بودم دنبال انتخاب رشته تاپیک هاشو میخوندم دقیقا یه سال قبل کنکورم فهمیدم قبول شدن خیلی خوشحال شدم

میشه کاربری شو تگ کنید؟میخوام تاپیکاشونو ببینم کنجکاو شدم

@_rahgozar_‍ ❤️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.