2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم رفتم خرید از روزی که امدم دارم خودمو لعنت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 69 پست
اونکه ماشلا انجام داد همرو من کلا یدونه لباس مجلسی برداشتم وسلام

الهی بگردم چقدر حرص خوردی امان از این مردااااا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اصلا اصلا این همه سال که عروسشون شدم ندیدم لباس ساحلی بپوشه من خواستم یکی بردارم سریع امد یکی برداشت ...

من بجات دارم حرص میخورم😑😂 

لااقل یکی دوتا از خریداشو‌ مینداخت گردن شما نه کلشو 

🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم از آدمای فرصت طلب بهم میخوره ادم اینقدر پست که توی این گرونی به بچه دست تنگ خودش رحم نکرده این ...

بخدا همون پولم شوهرم قرض کرده بود یمدته دستو بالمون خالیه  منتها واقعا خرید داشتیم واجب بود اونم که اینجوری شد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اسی تو که مادرشوهرت انقددددد گاوه. همونجا باید میگفتی تو این گرونی ما تو خرج خودمون هم موندیم چندماهه نخوردم نپوشیدن نگشتم پول جمع کنیم لباس بخریم شما ماشالا دوتا دوتا لباس برمیداری. 

الهی بگردم چقدر حرص خوردی امان از این مردااااا

بخدا کم مونده غمباد کنم بمیرم الان ب شوهرم گفتم پول بزن از زیر سنگم شده پیدا کن برام مهم نیست ب خانوادمم گفتم بیان پسرمو ببرن تنهایی با خیال راحت برم یعنی خریدم نکنم میخام پولو بزنم ب اون یکی حسابم بلکه دلم اروم شه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
پدرشوهرداری؟وضعشون خوبه؟؟

اره پدرشوهرم همیشه خدا از در امدش دم میزنه اونوقت زنشو با بقیه میفرسته خرید

بخدا همون پولم شوهرم قرض کرده بود یمدته دستو بالمون خالیه منتها واقعا خرید داشتیم واجب بود اونم که ...

همون اول کاری دستشو خونده بودی باید یچیزی رو بهونه میکردی برمیگشتید مثلا میگفتی دلدرد شدیدی گرفتم نمیتونم راه برم 

بعد خودت تنهایی میرفتی

🤍🌱

شوهر من اول زندگی تو محل کارش 2 تا کیسه برنج دادن، یکیشو ورداشت ببره. یعنی جد و آبادش آوردم جلو چشماش. دیگه جرات نداره. 

مادرش اینا فقط زاییدن و گذاشتن به حال خودش! حتی یک ریال کمک نکردن بعد من با نداری بسازم، برنجشو برداره ببره خونه ننش؟! 

همون اول کاری دستشو خونده بودی باید یچیزی رو بهونه میکردی برمیگشتید مثلا میگفتی دلدرد شدیدی گرفتم نم ...

وسط پاساژ پریود شدم 😑همونم که برگشتیم بهانه پریود بود تازه میگفت منو پسرم بریم ماشین بقیه خریداشو بکنه منم ب شوهرم گفتم تو این گرما ما تو ماشین نمیتونیم تازه من تنهایی نمیتونم برم نمشناسم مجبور شد برگرده وگرنه داستان ادامه داشت

بخدا کم مونده غمباد کنم بمیرم الان ب شوهرم گفتم پول بزن از زیر سنگم شده پیدا کن برام مهم نیست ب خانو ...

به نظرم بعدا غیر مستقیم به مادر شوهرت بگو ما دست و بال مون زیاد باز نیست اون روز تهران شما اینقدر خرید کردی من نتونستم خرید کنم و شوهر و بچه م بی لباس موندن تو این گرونی نمیشه چشم هم چشمی کرد با عروس

رفتی خونشون یا زنگ زدی حرف انداخت از خرید بهش حالی کن ک قرض کرده بودید واسه خودتون ،

اگه حرفی هم نزد خودت حرف بنداز رُک بگو و حالشو بگیر ، بگو چندماه نخردم نپوشیدم نگشتم تا این خرید رو کنم اونم شما ماشالا اجازه ندادی  اگه خرید داشتی باید باخودتون پول میاوردی نه اینکه نزاری بعد چند وقت من خرید کنم 

وسط پاساژ پریود شدم 😑همونم که برگشتیم بهانه پریود بود تازه میگفت منو پسرم بریم ماشین بقیه خریداشو ب ...

چقد مزخرفه ، همون اول به شوهرت میگفتی اصلا نمیتونم راه برم هنوز وقت زیاد داریم بریم هفته بعد بیایم بزور که زنه نمیخواست کارت بگیره 

ایکاش برمیگشتی من دارم حرص میخورم 

🤍🌱

برای چی باید مادرشوهرت بدونه که تو میری خرید؟؟؟؟

برای چی باید جلو بشینه؟؟؟؟

برای چی اینقدر لوسش کردین؟؟؟

والا اینقدری این بشر روش رفته بالا عمرا زورت برسه از زندگیت جمعش بکنی

تا میتونی ازش فاصله بگیر

نزار از برنامه هات باخبر بشه

چیزیم پرسید بگو نمیدونم

دنبالم نیا اسیرم میشی  
همون اول کاری دستشو خونده بودی باید یچیزی رو بهونه میکردی برمیگشتید مثلا میگفتی دلدرد شدیدی گرفتم نم ...

منم بودم همین کار رو میکردم مطمئنم 

اولین خرید رو که دیدم اینجوری کرد سریع به کاری رو بخونه میکردم برمیگشبیم