2777
2789
عنوان

❌خجالت میکشم با خواهرم برم بیرون

494 بازدید | 19 پست

خیلی دوسش دارم ولی خواهر دوقلوم معلول رو ویلچر خجالت میکشم ببرمش بیرون

من چیزی براش کم نمیذارم تا روتین پوستیش میگیرم 

ولی الان دوست داره خودش باشه واسه خرید لباس هرچی میگم انلاین بگیریم یا خودم برم میگه دوست دارم بیام 

عمم گفتم ببره اونم میگه من تنها نمیبرمش تو هم باید بیای

میدونم دست خودش نبوده 

میدونم عار نیست 

میدونم چیز بدی نیست 

ولی نمیتونم قبول کنم اینی که روی ویلچر خواهر منه 

نمیتونم نگاهای ترحم وار مردمو بیرون تحمل کنم 

چیکار کنم 

میخوام ببرمش ولی میدونم تو کسری از ثانیه قرار بزنم زیر گریه زهر مار کنم واسه همه

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

اگه واقعا خواهرت و دوسش داری نگاه بقیه نباید مهم باشه چطور دلت میاد نبری بیرون💔

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت دوست نداری و در قدم اول معلولیت اون برای تو ترحم اوره 

یک کلام

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

چقدر دردناک 

و از انجایی من توی موقعیت شما نیستم نمیتونم قضاوت کنم و تا حدودی سعی کردم خودم رو جای شما بذارم و سخته

ولی شما هم به اونم فکر کنید اون خودش نخواسته که اینجور باشه و گناه داره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

ما سرکارمون یه دختره هست معلوله و دوتا دستشو نداره و کلا دوتا انگشت از رو سزشونش داره بااین حال سرکار میاد هیچی براش مهم نیست تو برنامه های تفریحی شرکت نیکنه همیشه به جسارتش غبطه میخورم.برای شما هم تحمل نگاه بقیه سخته ،اینکه خواهرت جوری که دلش میخواد زندگی نکنه هم سخته 

حالا شما باید کدوم سختو انتخاب کنی

چه بخوای چه نخوای اون خواهرته اخه چه اشکالی داره با خودت ببریش شرایطی که داره دست خودش که نیست نگاه داره 

چرا باید نظر مردم برات مهم باشه،مردم الان فکر میکنن ی ساعت بعد فراموشرمیکنن

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

مگه بقیه چطور نگاه می‌کنن خوب این همه آدم روی ویلچر هستن چه مشکلی داره آخه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

ویلچر این حرفا رو نداره ادم به هزار دلیل از معلولیت گرفته تا یه شکستن انگشت ساده پا میتونه استفاده کنه!به نظرم مشکل ازروحیه خودته وگرنه الان دیگه دوره ای نیست مردم بخوان به این چیزا نگاه ترحم امیز داشته باشن