viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 11116 عنوان بچه ها سهام عدالت روکی میریزن 115 بازدید | 10 پست ؟ اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨ 1404/06/18 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39802 گفتن تاآخرشهریورمیریزن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sosis_bandari عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 1572 تا چند روز دیگهبنظرتون واسه بچهی دوساله که تازه ثبت نام کردیم هم میریزن؟ فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 11116 گفتن تا اخر شهریور اهاا اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 11116 چقدره؟ نمیدونم من میخام بدونمکی میاد برمباهاش خوراکی بخرم☹️😂😂 اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 11116 تا چند روز دیگهبنظرتون واسه بچهی دوساله که تازه ثبت نام کردیم هم میریزن؟ نمیدونم اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39802 تا چند روز دیگهبنظرتون واسه بچهی دوساله که تازه ثبت نام کردیم هم میریزن؟ کِی ثبت نام کردید؟ شرایطش چیه؟ ازچه طریقی ثبت نام کردید؟ شرمنده سوالام زیادشد😅 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sosis_bandari عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 1572 کِی ثبت نام کردید؟ شرایطش چیه؟ ازچه طریقی ثبت نام کردید؟ شرمنده سوالام زیادشد😅 چندماه پیش رفتم کافی نت ثبت نام کردم چیز خاصی نمیخاد فقط قبلش باید برای بچه حساب باز کنی فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39802 چندماه پیش رفتم کافی نت ثبت نام کردم چیز خاصی نمیخاد فقط قبلش باید برای بچه حساب باز کنی ممنونم عزیزم نمیدونید الان هم میشه ثبت نام کردیانه؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤