2777
2789
عنوان

میشه بیاید و دلداریم بدید💔🚶‍♀️

152 بازدید | 16 پست

ممنون ازتون ک اومدید♥️🥺

من شوهرم یه مدت مثل فرشته ها شده بود ، خیلی درکم مبکرد و بیشتر طرف من بود تا خانوادش...

حتی بخاطر من قهر کرده بود با مادرش ( بارها هم بهش گوشزد کردم مادرته و من راضیم نیست ولی قبول نکرد))))) و خلاصه منم که دیدم هوامو داره بعد مدتها که برخلاف قبلش قبولم نمیکرد اون دوران فقط ارومم میکرد🙃

منم تا دلم میشکست و بر اساس خاصیت زنونگی که داریم پیشش درد و دل میکردم ....

از این قضیه میگذره تا دنیا این پسر و مادر رو باز بهم نزدیک کرد 

ولی شوهرم ، اخ شوهرم  .....

داستان اینجا شروع میشه که واقعا شوهرم تا چیزی میشه تیکه میپرونه بهم 

دائم هی میزنه تو سرم بخاطرت با مامانم قهر کردم و ... ( منکه چیزی نگفتم ...)

بعد کلا من ادمیم ک هر چی میگن ساکت میشم حتی بزنن تو گوشم

الان میخام بگم شوهرم هیچی نمیگه نمیگه یهو یه حرفی میزنه قلبمو میترکونه 

مثلا میگه مادرم اینا یه چیز دیگع میگن ، تو یه چیز دیگه میگیری و روش حرف میزاری و تحویلم میدی 

خیلی چیزا میگه

یا میگه جز تو کی گند کاری میکنه تو این خونه 

یا اصلا حس میکنم باورم نداره😄💔🚶‍♀️

میگه مثل چشام بهت اعتماد دارم ، میگه دوست دارم ولی تو رفتار و تو لحظات عصبیش اصلا کاملا حس غریب بودن دارم....

همیشه میرم دم در خونه خدا و اهل بیت ، میگم چرا موندم من 

چرا زندم

چرا نفس میکشم

چرا😭😭😭😭😭😭😭

بخدا بریدم

خیلی کم اوردم 

چجور بگم

هر چیبگم کم گفتم فق کاش جام بودید میدید چخبره💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره ب مرور خوب میشه دوباره 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

آخی عزیزم میدونم سختهشوهرت کارش خیلی اشتباهه... ولی توروخدا ناامید نشو🙏همه چی درست میشه😊زندگی ادام ...

😔😔چنساله ارزوم شده مردن ولی خدا نمیدونم منتظر چیه نگهم داشته که نفس بکشم منه آشغال😔😔😔😭😭😭

من دلم خیلی میگیره از مادرش به کی بگم بقران خسته شدمکی جدا میشیم۰😔😔😔😔😔😔

بچه داری ؟ 

تحصیلات داری 

حامی داری 

پدرمادرت پشتتو گرفتن 

اگه همه ایمارو داری جداشو ولی وقتی تکیه گاهی جز شوهرت نداری محل مادرشوهرو نده این دیگ کیه ولش کن محل نده اصلا

من دلم خیلی میگیره از مادرش به کی بگم بقران خسته شدمکی جدا میشیم۰😔😔😔😔😔😔

هروقت دلت گرفت حرفی داشتی بیا ب من بگو ولی اصلا زندگیتو بخاطر مادرشوهر ب گند نکش خودش خوشحال میشه بینتون فتنه مینرازه دلی تو زرنگ باش شوهرتو عاشق خودت کن هرجی گف ج نده اصلا انگار ن انگار میشنویی چی میگه بمرور خودش ساکت میشه دیگ بحث نمیکنه

بچه داری ؟ تحصیلات داری حامی داری پدرمادرت پشتتو گرفتن اگه همه ایمارو داری جداشو ولی وقتی تکیه گاهی ...

بچه ندارم دلمم نمیخاد مادر شم با اینکه عاشق بچم

دانشجوام

پشتمن ولی خب عاشقشم

زندگیمونو بهم ریخته نجس

هروقت دلت گرفت حرفی داشتی بیا ب من بگو ولی اصلا زندگیتو بخاطر مادرشوهر ب گند نکش خودش خوشحال میشه بی ...

منووخراب میکنه پشتم حرف پیزنه پیش شوهرم شوهرمم قبولم نداره چیکار کنم