2777
2789
عنوان

به خاطر خیانتش حالم بده 🥲💔

132 بازدید | 16 پست

چند ماه باهم مجازی بودیم 

از همه چی براش دادم نت..شارژ پول طلامو گرو گذاشتم براش آخرین بار سر اینکه رابطه ازم خواست گفتم نه رفت تا اینکه یه ماه بعدش برگشت 

یه شب اومدم جواب پیامش بدم دیدم اسم یه دختر دیگه زده بیوش هر چی فحش ناموسی و بد بود بهم داد و پیامامونو پاک کرد 

حرف از آینده زدیم قول داد بهم که میرسیم ولی بهم گفت از اولشم نمی‌خواستمت دختررو خیلی دوستش دارم دیگه پیامی هم نده دست بردار 

خیلی حالم بده به خصوص به خاطر اون فحشایی که بهم داد

من دختر خونه بودم تا حالا دوست پسری نداشتم در واقع باید بگم عشق کورم کرد از اینکه انقد ساده بودم از خودم حالم بده و ناراحتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمعن باش کارماشو پس میده

امیدوارم 

اما چرا این حال بد نصیب من شد؟ 

چرا اون الان باید حالش خوش باشه با اون دختره؟

همش میگم چی کم داشتم بعد چند ماه که با احساسم بازی کرد گذاشت و به راحتی رفت؟ اون دختر چی از من بیشتر داشت ؟💔

ای بابابره بمیره

امیدوارم 

چون حتی آرزوی اینم کردم که خبرشو برام بیارن 

روزایی که هیچ کس پشتش نبود من موندم 

ولی خیلی راحت گذاشت کنار 

اونم برای چه آدمی از این میسوزم 

اون دختره مثل تو ساپورتش میکنه؟ 

این پسره کارش اینه که با دخترا بره تو رابطه و عکس لختی بخواد و تهدید کنه و تیغشون بزنه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اون دختره مثل تو ساپورتش میکنه؟ این پسره کارش اینه که با دخترا بره تو رابطه و عکس لختی بخواد و تهدید ...

بله مثه اینکه من از سادگی بیش از حد باورش کردم 

فکر کردم واقعا کسیه که بهش میرسم و حرفایی که میزنه راسته 

بله مثه اینکه من از سادگی بیش از حد باورش کردم فکر کردم واقعا کسیه که بهش میرسم و حرفایی که میزنه را ...

منم تو این چاله افتادم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اون دختره مثل تو ساپورتش میکنه؟ این پسره کارش اینه که با دخترا بره تو رابطه و عکس لختی بخواد و تهدید ...

آخرین حرفش این بود به من که از اولم نمی‌خواستمت ولی این دخترو خیلی دوستش دارم🥲💔

امیدوارم اما چرا این حال بد نصیب من شد؟ چرا اون الان باید حالش خوش باشه با اون دختره؟همش میگم چی کم ...

عزیزم چه نکته مثبتی داشت الان برای گلا یا هدیه های که بهت داده ناراحتی؟چیکار کرده برات ؟والا این که تو گفتی بزار با همون دختره خوش باش به درد عمش میخوره