2777
2789

ده سال پیش تو دی ماه عروسیم بود و اون ترم رو واسه عروسیم نرفتم ک ترم بعدش برم و دیگه بجاش رفتم زایشگاه... اخرش که چی؟ ترسیدم زاییدن دیر بشه و ب من بچه نرسه. اگه رفته بودم الان میتونستم معلم بشم و دستم تو جیب خودم باشه نه اینکه الان برا ۱۰۰ هزارتومنم منت شوهرمو بکشم 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیتونی ادامه بدی؟

دیگه حوصلشو ندارم با ۳۲ سال ب چ دردی میخوره دیگه با دوتا بچه ۸ ساله و ۴ ساله

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

خب اون ترم هایی که نرفتی مرخصی نگرفتی؟

شاید بری بگیر پرگیر زایمان بودی اجازه بدن ادامه بدی

منم یک سال بدون مرخصی نرفتم واسع حاملگی ولی بعدش کارم درست شد ادامه دادم البته ارشد بودم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

حسرت گذشته رو نخور از کجا معلوم اونجوری خوشحال تر بودی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خب اون ترم هایی که نرفتی مرخصی نگرفتی؟شاید بری بگیر پرگیر زایمان بودی اجازه بدن ادامه بدیمنم یک سال ...

نه نگرفتم الان‌ینی اخراج شدم؟😭 من خیلی بی لیاقتم

بامزه تعریف کردین😂الانم دیر نیست. خیلیا رو میشناسم با بچه شروع کردن. ولی پیشنهادم رو کسب درآمد برا ...

خب چ کاری مثلا؟  چ شغلی؟

حسرت گذشته رو نخور از کجا معلوم اونجوری خوشحال تر بودی

خیلی دلم پول میخواد دارم اذیت میشم

به نظرم هر آدمی باید دانشگاه رو تجربه کنهخیلی چیزا یاد میگیره حسرتش به دل نمیمونه

خیلی تجربه ی باحالیه ناموسا

آرهمن چند روز دیگه فارغ تحصیل میشم از دانشگاهولی خیلی غمگینم اینکه زود گذشت و دلم خیلی تنگ میشههمش خ ...

موفق باشی شاغل میشی؟