2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم بخونم کیفیت عکس خیلی پایینه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
  •  (Vasovagal Syncope) از نوع ترکیبی برای بیمار ثبت شده است.
  • چه اتفاقی افتاد؟ وقتی بیمار روی تخت مخصوص از حالت درازکش به حالت ایستاده تغییر وضعیت داد، بدن او واکنش غیرطبیعی نشان داد.
  • واکنش بدن: در این نوع سنکوپ، سیستم عصبی به اشتباه باعث میشود رگهای خونی گشاد شوند (افت فشار خون) و همزمان ضربان قلب نیز کاهش یابد (کاهش ضربان قلب). ترکیب این دو عامل، منجر به کاهش شدید جریان خون به مغز و در نتیجه سرگیجه شدید، سیاهی رفتن چشم یا غش کردن میشود.

این گزارش تأیید می‌کند که دلیل علائم بیمار (احتمالاً غش یا سرگیجه)، یک مشکل قلبی خطرناک مانند ایست قلبی نیست، بلکه یک واکنش عصبی شایع اما آزاردهنده است. پزشک معالج شما (دکتر اوراتی) بر اساس این نتیجه، راهکارهای درمانی را ارائه خواهد کرد که ممکن شامل موارد زیر باشد:

• آموزش اجتناب از محرک‌ها (گرما، کمآبی، استرس)
  • افزایش مصرف آب و نمک
  • تمرینات ایستادن تدریجی
  • در برخی موارد، استفاده از دارو

تذکر مهم: این تفسیر صرفاً برای افزایش آگاهی شماست و حتما با پزشک مشورت کنید... گزارش هوش مصنوعی