2777
2789
من نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم هی هول میشن ترجیع میدم خودم همه چی بخرم سر توی کار خودم باشه

حالا از کجا میدونی شاید آدمای خوبی بودن 😂

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

هییی از خوابگاه هم شانس نیاوردم چند نفر توی اتاق بودید؟خدا نکنه بیشتر از سه نفر

دولتی پنج شش نفر هستن تو اتاق 

خوابگاه کلا همینه 

من چند ترم دو نفر سه نفر بودیم ولی خب بعدش نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی پنج شش نفر هستن تو اتاق خوابگاه کلا همینه من چند ترم دو نفر سه نفر بودیم ولی خب بعدش نه

چه خبره😐دانشگاه کره دو نفره اس تازه یه یوتوب بود میگفت دانشگاه های غیر دولتی یه نفرست بزرگه

شانس نداریم که

چه خبره😐دانشگاه کره دو نفره اس تازه یه یوتوب بود میگفت دانشگاه های غیر دولتی یه نفرست بزرگهشانس ندا ...

با دید خوابگاه کره نرو خوابگاه 😂 واقعیت خیلی متفاوته 

بعد باید با شرایط خیلی چیزا کنار بیای