2777
2789

سه ساله زنشم یکبار ناهار شامش دیر نشده شبایی بوده آقا رفته باشگاه یا کار داشته تا ۱۱ شب گرسنه موندم براش هربار تایم مشخصی نمیاد همیشه ازش خواستم تایم ناهار شامو بگه امروز گفت میره باشگاه بعد ۲ ساعت میکشه از صبح میگم ساعت ناهار بگو نمیگفت گفتم برنج یکساعت کار داره آقا باشگاهش کنسل کرده پیام داده نیم ساعت دیگه 

اومد خونه غر غر گفتم من گفتم بابا چندبار گفتم ساعت بده من چطوری برنج و کوبیده مرغ رو درست کنم تو نیم ساعت الانم سفره آماده کردم تو یکساعت کار پیش اومد براش بهم گفت ناهارت بخوره تو سرت و رفت خیلی دلم شکست 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها اینکار رو میکن یعنی ساعت 12 ظهر و 7 شب غذا اماده باشه

هر موقع خواست بخوره گرم میکنن

مگه مشکلی داره اینکارو بکنی؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

تقصیر خودمونه اینقدر بهشون رو دادیم، من بچه دومم تازه بدنیا اومده، تا ۴ صبح با اولی بیدارم دومی ۶ بیدار میشه، اونوقت شوهرم ۱۰ شب میخابه یک کمک نمیکنه، بعد امروز بهم میگه تو خونه چیکار میکنی مگه😔

خیلی ها اینکار رو میکن یعنی ساعت 12 ظهر و 7 شب غذا اماده باشههر موقع خواست بخوره گرم میکننمگه مشکلی ...

نه معمولا شبا اینکارو میکنم امروز خونه بود برق نبود من چرخ گوشت باید روشن میکردم 

ماهم این ماجراها رو داریم ولی هیچ مرد و زنی کامل و بدون عیب و نقص نیستن.با آرامش و با پیام یا حضوری بهش بگو خیلی از دستش بخاطر این کار ناراحتی و حقت نبوده که باهات اینطوری برخورد بشه

تقصیر خودمونه اینقدر بهشون رو دادیم، من بچه دومم تازه بدنیا اومده، تا ۴ صبح با اولی بیدارم دومی ۶ بی ...

بچه رو شب بنداز تو بغلش کامل میفهمه چی کار میکنی 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

تقصیر خودته پر روش کردی. چرا اینقدر بهش بها میدی و به خودت بها نمیدی؟ اگه همینطوری ادامه بدی نه تنها بهت اهمیت نمیده بهت خیانت هم میکنه. سیاست زنانه به خرج بده. برای خودت خیلی خیلی اهمیت و ارزش قائل باش. جوری که اگه دید از چیزی ناراحت شدی سریع استرس بگیره. عزیزم ادایی باش . ناز و ادا داشته باش. براش مادری نکن

اشتباهت همینه

هروقت اومده غذا گرم و خوشمزه گذاشتی جلوش و نشستی بیاد باهاش غذا بخوری

ما از این خبرا نیست

صبحونه ۸

ناهار ۱۲:۳۰

شام ۸

اومدی نوشجونت 

نیومدی خودت میری گرم می‌کنی میخوری ظرفتم میشوری

تموم

لوسش کردی 

ناهار رو بپز خودت سر تایم بخور اومد براش گرم کن کنارش بشین همین .

خودتون و له نکنید که بعد توقعتون نشه چرا قدر ندونست 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

من دیگه طاقت این سایت رو ندارمناهار شامتونم با شوهراشون هماهنگ میکنید؟ول کنید توروخداهروقت عشقته غذا ...

دقیقا 

مسائل به این سادگی و پیش پا افتاده و سطحی رو 

ببین چطوری بزرگ کردن 

یه غذا س دیگه اینقدر شل کن سفت کن نداره که 

مذاکرات هسته ایه مگه

🥰