2777
2789
عنوان

چرا جامعه اینجوری شده

313 بازدید | 31 پست

هر کسی میاد جلو یا تو مجازی باهام آشنا میشه سریع میره سراغ رابطه 

الان از دیشب با یکی داشتم آشنا میشدم خیلی رُک گفت خیلی س*ک*س*ی هستی 

لامصب تو فقط ی عکس از من دیدی 

بهم گفت جذابی و یکم صحبت کردیم بعد گفت بیشتر آشنا بشیم بعد اینجوری گفت و من بلاکش کردم

آخه دیگ چقدر باید آدم مزخرف و سمی بیاد طرف من 

۲۸ سالمه هم سنام بچه های ۵ یا ۸ ساله دارن ولی من تا حالا پیشنهاد جدی نداشتم واسه ازدواج

تک و توکم ک اومدن اینجوری بودن 

شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافم خوبه اجتماعیم همه جا هم میرم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بخواطر اینکه روابط دختر و پسر آزاد شدههمین میشه دیگه

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن زیاد صمیمی نشی و حد و مرز بذار

من چی بگم طرف پسر عموم بود ازم خواستگاری کرد کل خونواده میدونستن...حد و مرزمو نشکستم میگفت ن باید صمیمی تر شیم منم از ۶۰ جا بلاکش کردم تا فهمید دنیا دست کیه

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

از مجازی توقع نداشته باش عزیزم بعدشم شما توی مجازی یک آقا اینجوری گفتن دلیل نمیشه کل جامعه بد باشن اتفاقا خیلی مردهای متشخص و با ادب در جامعه وجود دارن به همون نسبت آدم های بد هم هستن مجازی راه درستی نیست برای انتخاب پارتنر چه برسه که شما بخواین با چت با یک مرد بیشعور کل جامعه رو قضاوت کنید

بدبخت فکر کرده داره ازت تعریف میکنه نگفته بیابا من انجامش بده ک گفته برام جذاب و تحریک کننده ای سریع ...

توام زیادی خوشبینی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بدبخت فکر کرده داره ازت تعریف میکنه نگفته بیابا من انجامش بده ک گفته برام جذاب و تحریک کننده ای سریع ...

نخیر سریع نزدم بلاک کنم 

این تعریف نیس از نظر من 

بعدش کلی چیزای دیگ گفت ک اینجا نمیشه بگم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
اره اکثرا همینن.من۳۱ سالممه یه خواستگار دارم۳۸ اتش نشانه نمیدونم قبول کنم یا نه شغلش یه جوریه واسم خ ...

چی بگم

نه شرایط شمارو میدونم نه اون آقا 

برو پیش تراپیست

از مجازی توقع نداشته باش عزیزم بعدشم شما توی مجازی یک آقا اینجوری گفتن دلیل نمیشه کل جامعه بد باشن ا ...

نه من کل جامعه رو قضاوت نکردم 

گفتم هر کی اومده طرف من اینجوری بوده

والا من نه لو لولم نه بد 

ولی هر کی میاد طرفم یکی از یکی بدترن 

دیگ خسته شدم🥺🥺

توام زیادی خوشبینی

حریم و مرزهای افراد باهم متفاوته از نظر من فقط همین جملش حرف بدی نبود 

زمانی که یه نفر یه چراغ قرمز کوچیک رو رد میکنه باید بهش تذکر داد جریمه کرد ن این که حکم اعدامش رو صادر کرد 😐

اینطور آدما فقط دنبال خوشگذرونی با دختر مردمن

همین

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃