2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی لطفا جلوی خونه ی همسایه ها نزارین😅🙂

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب

یکی توی نی نی سایت ادم پیدا شدغذا هم یادتون نرهحقوق بگیرم مرغ بال اینا میگیرن 8 تا سگ اشنا دارم میگی ...

میدونستین با غذا دادن به سگای ولگرد نه تنها کمک نمیکنین به محیط زیست بلکه آسیب هم میزنید

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب

میدونستین با غذا دادن به سگای ولگرد نه تنها کمک نمیکنین به محیط زیست بلکه آسیب هم میزنید

با عرض پوزش به شما ربطی نداره

فقط همینو میتونستم بگم بحث هم نشه

چقدر گرسنه هستن

چقدر حیون کشتن

چقدر زجر دادن

چقدر بهشون تجاوز شد

چقدر کتک. خوردن

چقدر زخمی شدن

کی درمان کرد

کی نگاه بهشون کرد

کی گفت حیون خدای مهربونم درمانت میکنم

میبینم رد میشم زجر میکشم بغض میکنم چون گناهی ندارن اما کتک. میخورن

با عرض پوزش به شما ربطی ندارهفقط همینو میتونستم بگم بحث هم نشهچقدر گرسنه هستنچقدر حیون کشتنچقدر زجر ...

شما اسمشو میذاری محبت، ولی همین ک دقت میکنی این محبت انسان تا چه حد انتخابیه خودت میفهمی چقدر مسخره به نظر میاد. همه حیوونا دچار آزار و اذیت و مشکلات بیماری های مختلف میشن ولی مثلا شما آدمیو نمیبینی که بره به کلاغا غذا بده. به موش ها غذا بده.

شما هم با غذا دادن به اونها تعادل و از محیط زیست خارج میکنی و فکر میکنی چ کار خوبی دارم میکنم.

با عرض پوزش به شما ربطی ندارهفقط همینو میتونستم بگم بحث هم نشهچقدر گرسنه هستنچقدر حیون کشتنچقدر زجر ...

غذا دادن به سگ های ولگرد چه معایبی دارد؟      از بین بردن چرخه مهاجرت حیوانات     افزایش بیماری در حیوان و انسان ها     ایجاد اعتماد و افزایش احتمال شکار شدن حیوان     پرخاشگر کردن سگ های ولگرد     بر هم خوردن جمعیت حیوانی اکوسیستم و افزایش زاد و ولد حیوانات     وابستگی حیوان به انسان     افزایش گاز کربن دی اکسید

اینا علمین و از خودم نگفتم

ولی اینم بدونین همین سگا که شما واسشون انقدر مهربون هستین بچه های مردمو میدرن

شما با این کارتون به محیط زیست آسیب میزنین و باعث افزابش سگ های ولگرد میشین

دانشمندا گفتن حتی حیوانات  نباید غذا داد چون چرخه ی طبیعت بهم میریزه 

مگر تو زمستون که واسشون غذا پیدا نمیشه

شما اسمشو میذاری محبت، ولی همین ک دقت میکنی این محبت انسان تا چه حد انتخابیه خودت میفهمی چقدر مسخره ...

برای من مهم نیس

من مهم اینه خدا ببینه براش کار کردم و حیونش رو ول نکردم

غذا دادن به سگ های ولگرد چه معایبی دارد؟ از بین بردن چرخه مهاجرت حیوانات افزایش بیماری در ح ...

من یه عمر در کنار سگای ولگرد بودم

بزرگ و توله فرقی نداشت هروز ابی چیزی قطع بود بهشون اب و غذا میدادم 

و شاهد خیلی بی فرهنگ بودن مردم بودم که مادر یاد نداده بود

یه چند تا پسر 8 یا 9 ساله دقیق نمیدونم سوت میزدن و سنگ پرتاب میکردن

سگای من اولش اروم بودن فقط داشتن نگاش میکردن دیدن در غذاب هستن پاشدن پارس کردن به بچه ها اوناهم فرار میکردن

ماعم دیدیم بچه هارو دعوا کردیم 

منم میگفتم بیا خدا شاهد هستی بعدن میگن سگا وحشی هستن بچه های مارو گاز میگیرن

شما مادر های عزیز یاد بدید بچه هاتون سنگ و سوت نزنن تا  حیون سگ نشه

پس نگو سگ بچه هارو میخوره و زخمی میکنه اونا ک و سنگ ن خودشون میخاره بگو نخارن 👌و باعث مرگ سگا نشن یه مشت پیر  زن و پیر مرد بیشعور زنگ میزنن شهرداری میان با سم و تیر میکشه چقدر بچه هایی کع با این سگا خاطره داشتن جنازه دیدن چقدر خون دیدن میدونین چقدر توی اینده اون بچه ها تاثیر میزاره من 14 و 16 بودم ولی اونایی که 12 سالع بودن چی

من یه عمر در کنار سگای ولگرد بودمبزرگ و توله فرقی نداشت هروز ابی چیزی قطع بود بهشون اب و غذا میدادم ...

چرا متوجه نیستین این ذات حیون وحشیه

بحث کردن بی فایدست چون شما نمیخواید حقیقتو قبول کنین