2777
2789

دوستانی که رتبشون به پیرا میخوره اگه سوالی دارن بپرسن که بگم میارن یا نه

لطفا افراد متعصب مذهبی در تاپیکام شرکت نکنن🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی هست ک با رتبه ۳۳ هزار کشوری ، علوم تغذیه ی بندرعباس شهریه پرداز قبول شه؟ منظورم بدون سهمیه ست‌ ...

رتبه منطقه چند بوده؟!

شرمنده من چندتا سوال دارم رتبه ام ۲۹ هزار منطقه ۱ میشع باهاش مامایی آورد حتی آزاد اگه نه چیا میشه او ...

کشوری رو میگی

رشته فوریت پزشکی میتونن توی بیمارستان کار کنن؟

این رشته ها اگه قرار باشه تو بیمارستان کار کنن بنظرم بتونن منشی بخشا باشن دقیق اطلاعی ندارم 

۲۹هزار منطقه نه کشوری

عزیزم ازاد بر اساس رتبه کشوریه.

با رتبت قطعا مامایی روزانه نمیاری رتبه کشوریتو بگو که ببینم ازاد میاری یا نه

۸۹۰۰ و خورده ای توی منطقه ۱

والا تغذیه رتبه بهتری میخواد بستگی به شهر داره همون شهریه پرداز و ازاد اینا ممکنه.

والا تغذیه رتبه بهتری میخواد بستگی به شهر داره همون شهریه پرداز و ازاد اینا ممکنه.

میگم یعنی امکان داره؟ بندرعباس قبول شده. برام جالبه. توی سایت قلمچی دیدم. اینم بگم ک قلمچی سهمیه ها رو نمیزاره واسه همین پرسیدم ک امکان پذیره یا ن. 

کاربر ی دست ۳ نفر می باشد. ۳ دوست.