2777
2789

چون بهتون حسادت میکنه و ممکنه مانع پیشرفتتون بشه .به نظرم اگه آدم با کسانی که در سطح خودش هستن رفاقت کنه خیلی خوب میشه 

البته به ذات آدمام بستگی داره بعضیا واقعا خوش قلبن ...یسری هام همه چی دارن ولی بد ذات و حسودن 

دوست خودم که سر مسخره ترین چیزا حسادت میکرد و تا یه چیزی براش تعریف کردم انقد خورد تو پرش که جواب پیام هامو تک کلمه ای و دیر به دیر میداد از اون روزم دیگه بهم پیام نمیده (با اینکه من پیشرقت خاصی ام نکردما)  و قبلش سریع جواب میداد خیلی ام چت میکردو....

زمان مدرسه ام همینجوری بود تا من پیشرفت میکردم حالش بد میشد و تا شکست میخوردم خوشحال میشد 

خاک تو سر من که با همچین آدم حسود و بد ذاتی رفیق شدم یعنی خاک

اهل پز  دادن هستی ؟

همه از آدمایی که پز میدن نفرت دارن 

منظورم اسی نیست کلا میگم

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خیلی طولانی نوشتی همش رو نخوندم

ولی با جملات اولی موافقم

با پایین تر از خودت دوست نشو سطحت رو میاره پایین

با بالاتر هم دوست نشو چون احتمالا یا حسادت کنی ،یا چون پایین تر از اونی خوب تحویلت نمیگیره و نگاه از بالا به پایین بهت داره و عزت نفست رو خراب می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم حسود به خودش آسیب میزنه تا خودت آسیب ببینی.

و هیچوقت با افراد حسود بد نشو فقط خوب باش چون بعضی افراد حسود به مرور زمان خوب میشن

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

اهل پز دادن هستی ؟همه از آدمایی که پز میدن نفرت دارن منظورم اسی نیست کلا میگم

نه بخدا 

خیلی بدم‌میاد از پز دادن 

ولی چون شرایط خانواده ام از اون بهتره حسادت میکنه یه بار غیرمستقیم خودش گفت 

با اینکه خانواده من اصن در اون حد خفن نیستن وضع مالی مونم کاملا معمولی