2777
2789
عنوان

دلم میخواد شبیه اناشید حسینی باشم

223 بازدید | 19 پست

شاید بگید نه دو رو هست موفقیت نداره و فلان 

بنظرم اتفاقا خیلی موفق هستش به همینجا ک رسیده حتی با ایمکه اسمش بد دررفته 

جایگاه اجتماعی خانوادش چجوری بوده ینی از اول پولدار بوده؟ 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بیشتر به خاطر قیافش به اینجا رسیده تو شبیه اونی؟

زشت نیستم

خوبه فیسم 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من نمیشناسم کیه؟ چرا اسمش بد درفته؟

دو بار ازدواج کرد

یه بار با پسر سفیر که یهویی با حجاب شد 

بعد الان با یه دندونپزشک معروف

الان حجابش ازاد تره

مزون لباس عروس هم داره 

واقعا نمیدونم چطوری ۱میلیون این زنیکه رو دنبال میکنن

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

اره خانوادشم وضعشون خوبه زیباییش هم خب تاثیر داشته چندبارم ازدواج کرده و مهریه شو گرفته و خرج خودش و ...

ظاهرش خوبه اما تاپ نیست خیلییی

خوشگلتر ازونم دیدم 

بنظذم با سیاسته 

واقعا نمیدونم چطوری ۱میلیون این زنیکه رو دنبال میکنن

من دنبالش میکنم تنها بلاگری که دوسش دارم استایلاش قشنگه واقعا