2777
2789
عنوان

نمیبخشم به قرآن

75 بازدید | 5 پست

شهر ما ظرفیت تعهدی هاش شده ۱۰ تا 

اونوقت ۱۰۸ تا صندلی شو میده به جنوب شرق کشور 

مگه ما چمون بود آخه که ما رو قبول نمیکنید 

قسمت جالبش اینکه  هیچ شهری هم ظرفیت تعهدی برای ما نداره و درواقع جدول سوم دفترچه کلا برای ما کلا حذف شده 

باشه بماند به یادگاری 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
کدوم شهری؟

یکی از شهر های غربی 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم جنوب شرق هستیم اما دوست نداریم بچه هامون ازمون دور شن همین منطقه خودمون قبول شوند کافیه

آخه شما هم که تقصیری نداری ولی فرض کنید 

یه نفر از زاهدان میره دانشگاه تهران درس میخونه بعد برمیگرده شهر خودش

اونوقت من تو شهر خودم جا برام نیست😪