2777
2789
عنوان

یه نصیحت به دختران مجرد سایت

197 بازدید | 10 پست

با کسی که بزرگتر نداره ازدواج نکنید با کسی که خانواده آبرودار و خوب و با فرهنگ و فهمیده نداره ازدواج نکنید

نیاین فک کنین چون مادرشوهر یا پدرشوهر یا برادر شوهر یا خواهرشوهر قراره نداشته باشید پس خوبه نه نییییست هر زمان هر کدوم رفت اون دنیا اون یکی هست که به داد برسه 

حالا میاین میگین منی که همه رو دارم به تعداد زیاد چه گلی به سرم زدن بجز خراب کردن زندگیم؟ آره حق با توعه چون با خانواده بدی وصلت کردی نفهم تشریف دارن

منم با پسر بدی وصلت کردم پسری که پدر مادر نداره فقط تا دلت بخواد خواهر برادر بزرگتر نفهم داره وقتی این همه چرت میگه کسی نیست بزنه تو دهنش خون بالا بیاره

بودن بزرگتر لازمه تا پسر هارشونو جمع کنن

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

خانواده قطعا مهمه

ازدواج بحث وصلت دو نفر نیست. بحث وصلت دو تا خانواده اس

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این توصیه ی تو به دختران مجردی که پدر خوب و سرشناس داشته باشند میتونه جواب بده ولی به دختر بی کس وکا ...

همه پدرا سرشناسن از نظر من به پول و تحصیلات نیست به آبرو و فهمه سرشناس بودن

تو خودت اونطوری برداشت میکنی که خانوادت سمی هست تا وقتی این فکرو داری ازدواج نکن چون به طرف میفهمونی نقطه ضعفتو و میفهمه هی میکنه تو چشت

ربطی به داشتن بزرگتر نداره ذات باید درست باشه

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

شما که انقد خوب تجزیه و تحلیل  بلدین چرا رکب خوردی؟؟!!

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

ربطی به داشتن بزرگتر نداره ذات باید درست باشه

میگم دیگه ذات درست نیست ذات از بن خرابه 

اونیم که یه نیمچه ذات داره و راهو اشتباه میره از دست بزرگتر یه کاری برمیاد