2777
2789
عنوان

شوهر من …

764 بازدید | 30 پست

شوهرم آدم سرد مزاجی هس،

واقعا خسته م کرده و خیلی عصبی شدم،

حالا سرد مزاجیش به کنار،مشکل زود انز ا ل ی هم داره،

کلا حدودا هفته ای یبار میاد سمتم که اونم مثه دوران نامزدی خودشو تخلیه می کنه،

چندبار به روش های مختلف با حرف و بادعوا به روش آوردم،

گفتم خیانت کنم ؟خود ارضایی کنم؟

گفتم باعث میشه عصبی شم و …

خبر مرگت یه دکتر برو خودتو درمان کن

ولی انقدر احمق و بی شعوره فقط یه مدت خوب میشه بعد دوباره … و دکتر رفتنش هم کلا فراموش میشه!

بماند که ذره ای ابراز محبت و عاشقانه بلد نیس،

پسرای نادون خوبه بدونید ازدواج فقط جشن عروسی و بچه دار شدن نیس،باید نیاز های همسرتون رو براورده کنید،

از لحاظ عاطفی بهت میرسه؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

از لحاظ عاطفی بهت میرسه؟

مثلا فکر میکنه کمک تو کارای خونه یعنی ابراز محبت و از نظر خودش من غنی از محبت هستم،

ولی ابراز احساس و اینکه ازم تعریف کنه جملات عاشقانه بگه بلد نیس،میگه خجالت میکشم ازین حرفا بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث خودتم بااین تفاوت ک ازنظر عاطفی همسرم عالیه ،زود انزالی داره دغدغش زیاده خسته میشه نای سک س نداره

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مثلا فکر میکنه کمک تو کارای خونه یعنی ابراز محبت و از نظر خودش من غنی از محبت هستم،ولی ابراز احساس و ...

مثلا ببوستت یا بغلت کنه 

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

مث خودتم بااین تفاوت ک ازنظر عاطفی همسرم عالیه ،زود انزالی داره دغدغش زیاده خسته میشه نای سک س نداره

الان همسر من کوچیکترین کارهای روز مره رو یادداشت میکنه مثلا روزی فلانقدر طناب بزنه یا وزنه بزنه

بعد این موضوع براش ذره ای مهم نیس

دیگه والله سر اوندفعه هم که به روش اوردم غرورم له شد،تا مدت ها اونم اگه میخواست من بدم میومد

حالا دوباره به روش بیارم فایده ای نداره

جینسینگ بخوره تاثیرش خیلی عالیه . جینسینگ کره ای سفید خوبه . جینسینگ قرمز میشه تفاله ی جینسینگ سفید ...

صد بار بهش یاداوری کنم که هی بخور حتما بخور 

حوصله شو ندارم

که تهش ایا اثر کنه با نه

به نظرم این چیزا رو عمومی نگو اگه سرد مزاجی مربوط به تغذیه و طبع بدن باشه با خوراک درست میشه مخصوصا ارده و شیره انگور برا چند ماه دو وعده بخوره اما اگه برا کار های دیگه باشه باید مشاوره بره